Как зодиите прекратяват връзката: Близнаците спират да говорят, Скорпионът прехвърля вината, а …

Казват, че звездите имат влияние върху цялостното ни поведение, навици и житейски ситуации. В тях е записан и начина, по който зодиите прекъсват любовна връзка.

Овена чака скандал

Членовете на тази зодия не умеят убедително да лъжат и трудно могат да скрият своето намерение да прекратят връзката. Първият знак, който води към това е загуба на интерес за излизане от дома, а цялото време през деня прекарват пред телевизора или компютъра.

 Все пак, ако сами не настояват за разговор, те няма да поемат инициативата, а ще чакат първата разправия, да нарават това.

Телеца престава да се грижи за себе си

Когато телецът, който обикновено иска да се разкрасява, изведнъж пренебрегва своя външен вид, това дава знак, че е време за паника.Той няма да избягва излежаването с партньора, но ще избягва нежности и ще бъде незаинтересован във всеки разговор.

Близнаците стават мълчаливи

Освен че по-малко време ще прекарват с партньора и няма да измислят извинения за това, представителите на тази зодия намерението си за прекратяване на връзката ще обявят с мълчание, а не с думи. Известни са с това, че могат да разговарят на всякакви теми, а когато искат да скъсат, нямат воля за никакви разговори. Сексът може би все пак ще работи, но няма да има близост.

Ракът губи апетит

Във всички тежки моменти, и в решението за прекратяване, Раците се чувстват зле. Тяхното психическо състояние се отразява и върху апетита и върху изражението на лицето. Те не биха могли да скрият тъгата, заради неуспешния любовен романс, ще се сърдят на всяка дреболия и по този начин ще обявят прекратяването.

Лъвът пренасочи вниманието си

Недоверчивост, укриване и игнориране са част от тактиката, с която Лъвът води връзката към своя край. Дори и когато напълно губят интерес към партньора, Лъвовете трудно понасят ролята да бъдат тези, които ще счупят нечие сърце. След като бъде принуден да каже истината, Лъвът дава на половинката си да разбере, че винаги ще означава нещо за него.

Девата има физически симптоми

Девата иска ред в живота си, така е и с отношенията. Трудно понася промени и не иска да възникне хаос, когато се прекъсва връзката. Поради това е разстроен, склонна към разболяване, а на предложенията за излизане отговаря, че има главоболие или използва други извинения. По този начин дава сигнали, но чака другата страна да поеме инициативата и да се сложи край.

Везните трудно може да бъдат разкрити

Членовете на този знак, когато са в любовен хаос остават рационални, защото по-рано с дни и нощи обмислят как да изпълнят прекратяването. Те уверяват половинката си, че всичко е наред и че няма проблеми, но ако внимателно слушате техните думи ще забележите, че говорят все едно всичко в живота има своя край.

Скорпионът прехвърля вината на партньора

Всички чести кавги, в които Скорпионът прехвърля вината на партньора са знак, че иска да сложи край. Стават нагли, техните шеги са сурови, а с помощта на егоистичното си поведение искат да се отдалечат от партньора, за да не се сблъскват с неговата тъга.

Стрелецът не може да премълчи

Тактът и мъдрото мълчание не са характеристики на Стрелецът, който мисли за прекъсване. Изведнъж с всяко свое дело показва, че в бъдеще се вижда без вас. Той смята, че бързите движения по-малко болят.

Козирога проточва, защото чувства задължение

Членовете на този знак изведнъж остават извънредно на работа и имат много задължения. Това може да отнеме повече време, защото искат да бъдат сигурни в своето решение. След като истината излезе наяве, за прекъсването ще разговарят с дни, но няма да се разкаят.

Водолея просто ще „изчезне“

Емоционалното и физическо оттегляне от връзката са основни тактики на този знак, който иска да прекрати връзката, но не знае как да го направи. Успокоява ги изоставянето и размишленията, за това каква е причината за тази ситуация.

Рибата ще търпи, докато може

Рибите са чувствителни, когато става дума за чужди нужди, така че намерението да прекратят връзката ще прикриват с лъжи. Ще им бъде много по-лесно, ако другата страна разбира, че връзката им няма бъдеще и сложи край. Ако това не се случи по-дълго време, ще покажат, че не ги е грижа за партньора.