Девойка, която изкарвала парите си със стриптийз пред уебкамерите, разказа премеждията си и предупреди другите момичета (СНИМКИ 18+)

С историята си Дария Зариковская иска да вразуми съвременните момичета, които мечтаят за слава и лесни пари и да помогне на тези, които вече са успели да влязат в тези мрежи.
Дария разказва, че е израснала в прилично семейство, където е възпитавана строго. След достигане на пълнолетието девойката решава да започне да живее самостоятелно и първо се преместила при съученичка, след това в общежитие.

Малко по-късно Даша срещнала млад мъж, чиято приятелка й предложила също като нея да се пробва  с уеб камери.

Дария била изкушена от отличната заплата.

Момичето изпада постепенно в депресия, плачела, не се чувствала добре да върши тази работа и да се съблича пред камерата. Но в същото време не знаела как да промени работата си, защото не успяла да спести пари и нямала специални знания, за да започне  нормална работа. В резултат на това моделът започна да се чувства безполезен.

„Ако работите на уеб камера, рано или късно другите ще научат за това. От това правило няма изключения, няма значение дали сте на чужди уеб сайтове или не и просто се надявате, че никой от вашите приятели не посещава такива места в мрежата. Ще бъдете разпознати и ще пишат и ще ви коментират“, казва Дария.

Известността на работата пред уеб камери се оказала не толкова приятна, колкото изглеждало първоначално. Уеб моделката разказва, че потребителите й изпращат няколкостотин съобщения на ден с заплахи и изнудване. Познатите й момиче се не искали да се виждат с нея и въобще на обществени места било напълно невъзможно да се появи.

Така че бързо развива дълбока депресия. Дария напълно се отчаяла и престанала да вижда добро бъдеще за себе си. Тя считала, че този ужас продължи до края на живота й.

Постепенно чувствителността ми към коментарите премина, намерих работа и в моята среда се появиха възрастни, позитивни хора“, заявява  Дария.

Сега Дария е създала собствен бизнес и продава сувенири. Почти 70 хиляди души са нейни последователи в „Инстаграм“, които не пишат негативни коментари и послания на момичето.

Бившата уеб моделка иска да вразуми младите хора да бъдат отговорни за грешките си и да защитамат личното си пространство и своето психологическо  състояние. Също така момичето иска да напомни, че рано или късно дори негативната критика ще приключи и тези които са направили грешка, трябва да я осъзнаят и да продължат.