ТЕ СКАНИРАХА ЛЮБИМА КАРТИНА И ШОК! ЗАЛИЧЕНОТО РАЗКРИВА ЗЛОВЕЩАТА ИСТИНА ЗА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО! ЕТО СНИМКИ!

Джон Дий е легендарен математик, астроном, астролог, окултист, навигатор и близък консултант на кралица Елизабет I. Често са го наричали магьосника на кралицата, а злите езици го свързват със сатанински ритуали и преклонение пред дявола.

 

Според легендите, Дий е можел да отвори портал към ада и да материализира демони в нашия свят. Елизабет I се е възползвала от зловещите способности.

Това е може би най-известната картина на Дий, нарисувана от Хенри Глиндони. На нея виждаме как магът, който е облечен в черно извършва странен „научен“ експеримент пред смаяните поглед на кралицата и придворните в подземието на неговия мистичен замък в Мортлейк.

Зад Дий седи и пише неговият личен медиум Едуард Кели. Забележете дългата шапка на Кели –тя не е случайна! Дий му е отрязал ушите!

Експерти по изкуството установили, че картината на Глиндони е преправяна в последствие – рисувано е върху първоначалния образ. За да разберат истината, британски изследователи са сканирали снимката с рентген и са открили нещо изключително зловещо!

На оригиналната картина Дий е заобиколен от кръг от човешки черепи! Това не е научен експеримент, а сатанински ритуал! Дий е отварял портала към ада пред смаяния поглед на кралицата и придворните – това потвърждава слуховете! В последствие скандалната картина е била преправена, за да не заподозрат кралицата в сатанизъм.

Вижте зловещия образ, който се появи на рентгена: