По-вярно не може да бъде: Вижте кой е вашият грях според зодията!

Грехът е изкушение, на което всеки човек може да се поддаде без значение от личностните качества или професионалните постижения. Няма човек, който поне веднъж да не е изпитвал чувства, определяни като греховни: завист, алчност, гняв, леност, горделивост… Като в много аспекти от живота ни, и тук роля играе зодиакалният ни знак. Понякога зодията ни може да повлияе на някои наши решения и емоции, допускайки в живота ни греховни действия. Вижте кои грехове се свързват със зодиите и специално с вашия астрологичен знак.

Овен
Грях: гняв
Овните могат да бъдат много непредсказуеми и тази тяхна черта в комбинация с гневния им нрав ги превръща в една от най-опасните зодии. Овните много често си докарват сами неприятностите именно заради своя избухлив характер, затова, ако сте представител на този знак, опитайте се да контролирате гневните си реакции.

Телец
Грях: лакомия
Телците са сред най-големите лакомници в зодиака и това е техният порок. Дали е глад за храна, секс, забавления, материални вещи, Телецът е винаги ненаситен и никога не му е достатъчно. Това поведение обаче е много нездравословно и му вреди повече, отколкото предполага.

Близнаци
Грях: непочтеност
Това, което е доста често срещано при Близнаците е техният неприятен навик да смесват тяхната визия с реалността. Дали защото все пак са двойствен знак, но характерно е за тях да имат две лица и съответно две версии за една и съща история. Тази тяхна черта обаче води до техния грях, а именно непочтеността и лъжата.Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.
Рак
Грях: обожание
Присъщо на Раците е да се влюбват толкова силно, че дори да стигнат до ниво обожествяване на човека, с когото са в партньорство. Нормално е да изпитват силни чувства, но обожанието към друг може да бъде греховно действие, тъй като оставя мисълта за вас на заден план. Бъдете внимателни кого обожествявате и мислете повече за самите себе си.

Лъв 
Грях: горделивост
Лъвът е на границата на нарцисизма и е определено сред най-егоцентричните знаци в зодиака. Арогантността и горделивото поведение са греховете на Лъвовете и те бързо им печелят много врагове. Бъдете внимателни и обръщайте повече внимание на другите около вас, не гледайте само образа си в огледалото.

Дева
Грях: завист
Завистта е големият порок на Девите. Това, което се превръща в техен проблем е несигурността дали искат нещо, защото имат необходимост от него или защото другите го имат. Когато осъзнаят, че е важно да са щастливи с нещата, които имат, вместо да завиждат за неща, които реално не им трябват, ще открият хармонията.

Везни
Грях: суета
Грехът на Везните се крие в тяхната суетност. Това е един от знаците в зодиака, който е болезнено суетен и придирчив относно външния си вид. Ако погледнат в огледалото и харесат това, което видят, всичко е наред за Везните. Но външната красота трябва да съответства на вътрешната, и това е нещо, върху което Везните трябва да поработят.

Скорпион
Грях: похот
Грехът на Скорпионите се корени в тяхната похот. Това е зодията, която изпитва най-голяма страст в интимните си отношения в сравнение с останалите знаци в зодиака. Това, което при тях се превръща в проблем е, че предпочитат безразборните сексуални връзки и имат страх от сериозно обвързване.

Стрелец
Грях: прелюбодейство
Стрелецът е роден да флиртува и да съблазнява. Това е част от неговата природа, колкото и да се опитва да го прикрие. Понякога обаче тази негова характерна черта го въвлича в изкушение и възможност да изневери на любимия си човек.

Козирог
Грях: алчност
Козирозите са сред най-конкурентните зодии. Те обичат надпреварата и вечно се стремят да имат повече от другите. Тази страст към парите и властта обаче бързо води до крайност и грехът е налице: прекалената алчност. Още по-крайно е, че Козирогът не обича да харчи, да се радва на спечеленото, а за него е важна победата и трупането на дивиденти.

Водолей
Грях: смятат се за бог
Водолеите обичат да мислят, че са много специални и по-важни от всеки друг. Смятат се за по-мъдри от останалите и се гордеят с иновативната си природа. Тези техни черти не биха били проблем, ако не се свързват с греха да се смятат за истинско божество. Самозабравянето няма да им донесе нищо добро.

Риби
Грях: мързел
Рибите са знак, чиито представители не са от най-здраво стъпилите на земята. Напротив, тяхната глава се рее из облаците, вечно мечтаят и фантазират. Това е прекрасно, но щом се опре до действия, Рибите не са по работата. Техният грях е ленивостта, присъща на зодиакалния им знак. В мечти по това, което не могат да имат, забравят, че е необходимо и нещо повече от фантазии, а именно – действия.