Предсказанията на Нострадамус за България се сбъдват! Ето какво е написал за 2018-а година!

Според редица изследователи, предсказанията на Нострадамус за 2018-а година са притеснителни за отделни региони

Нострадамус, безспорно е един от най-точните гадатели в епохален план. И докато той е писал и работил по предсказанията си по негов метод, не по същия метод те са разчитани от човечеството.

Много от тях са покрити със слой от загадки и в днешния век. Но нека се фокусираме какво се откроява най-ярко от пророчествата му за 2018-та година:

Френският пророк е предсказал невиждан потоп на Стария континент.Бедствията няма да подминат и Сибир, където ще има големи пожари и наводнения.

Феноменът е предрекъл, че ако българските политици скарат народа, ще настанат страшни болести и невиждан мор.

Част от предсказанието му за родината ни вещаят, че млади и стари ще загиват заради липса на лекарства. Което е известно на всички.

Според Нострадамус страната ни е „обречена” на вечност и това е написано дори на небето. Предсказанието гласи, че населението ни ще се смали критично.

Младите ще избягат в чужбина, а възрастните ще напуснат този свят.

Тези, които останат в България, няма да знаят какво да правят. Ще изоставят земята си. Ще подивеят.

Тези, които останат или ще се намразят, или ще се избиват, гласи едно от пророчеството на Нострадамус.

В страната ни ще се завърнат внуците и правнуците на прокудените българи. Но докато това се случи, тя ще лети към пропастта и ще удари дъното. Което се случва.

В предсказанието си Нострадамус казва, че българите са били прокудени от земите си, за да бъдат опазени за новото време, в което внуците им ще се завърнат у дома.

Според феномена в свещените земи ще избухне война. В нея ще участват и други народи, не само еврейският.

Предсказанията на френския гадател не подминават и вероятността някоя от арабските страни да използва химическо оръжие. Което ще е пагубно за човечеството, пише topactualno.com.

Коментари