Преди дербито! Жеков попиля защитник на ЦСКА, Паро с остри думи за „сините“

„Жеферсон? Трябва само да потичам две седмици и ако ни пуснат в един квадрат 4 на 4, поне три пъти поред ще го мина, няма да види топката. Продадоха си най-доброто момче Антон Недялков и взеха някакво менте. Няма как да станат шампиони, дори да си скъсат трътките.

Левски ще паднат в дербито, защото са по-слаби и от нас.

Няма как, а те и дузпи не могат да бият. Това момче Нашименто направо я изплю в аут“, коментира легендата на ЦСКА – Петър Жеков по повод представянето на „червените“ и „сините“ в шампионата. Жеков е цитиран от „Меридиан мач“.

„Делио Роси не се бил трогнал от мача, че едва ли не не го интересува… Тези да ги разправя на баба си и дядо си! Сигурен съм, че е под напрежение, защото знае, че ако загуби тежко, може да му изстине местенцето. Този Левски започва да ми прилича на онзи наш ЦСКА, при „Титан“. В който играехме с двама българи, а всичко друго бяха чужденци“, гласи мнение на Аспарух Никодимов, пред „Топспорт“.

Преди дербито между ЦСКА и Левски, което ще се състои в неделя от 13:00 часа, легенди на „червените“ звучат рязко относно ситуацията при „сините“ (според Никодимов), но и при „армейците“ (Жеков).

свързани новини

Коментари