19-годишна спи с бащата на гаджето си – изпя си всичко в нета

19-годишно момиче от шест месеца спи с 56-годишния баща на бившето си гадже. Тя описва подробно случващото се в американската социална мрежа Reddit, съобщава „Дейли Мейл“.
Младата жена се описва като горда собственичка на внушителен бюст и атлетично телосложение. След като се разделила с гаджето си, с когото излизала 2 години, тя случайно срещнала баща му в кварталната бакалия, където завързали разговор.

Който бързо прераснал във връзка.
 
„Бившият ми и аз излизахме близо две години, но скъсахме миналото лято, защото тръгнахме в различни колежи. Натъкнах се на баща му в багазина през септември. Шеговито му напомних за времената, когато ни хвана със сина му да правим секс. Подразних го, казвайки му, че част от мен тайно си е пожелала той да беше останал, а той призна, че си е мислел същото нещо. 20 минути по-късно бях в къщата му“, пише анонимната девойка в рубриката „Питай ме всичко“.
 

Тя разказва и за въпросния инцидент със сина. Двамата били в басейна на къщата, когато бащата решил да прави барбекю и отишъл до магазина за покупки. Тогава младежите решили да се възползват от отсъстивието му и да се промъкнат в къщата, за да се отдадат на удоволствието. За техен ужас, бащата се върнал само 20 минути по-късно, защото бил забравил портфейла си, и ги хванах по средата на акта.
 
Девойката веднага скочила и си тръгнала, оставяйки младежа сам да се оправя с конфузната ситуация.
 
Момичето, подвизаващо се с никнейм “Badexgf19” („лоша бивша приятелка 19“) споделя, че засега се вижда с 56-годишния мъж само за секс няколко пъти седмично. Той бил вдовец от няколко години, а синът му нямал идея какви ги вършат с приятелката му.
 
Палавата бивша не смята, че новият ѝ любовник е споделил на някого за отношенията им и че някой изобщо знае за аферата.
 
„Това да не е връзка тип „сладко татенце“? Той харчи ли пари за теб?“, пита я потребител в мрежата.
 
Момичето отговаря, че той не харчи купища пари по нея, но често я води на вечеря и ѝ подарява секси бельо. Дори ѝ подарил няколко огърлици за Коледа и рождения ѝ ден.

Коментари