Паднаха най-големите тайни! Мъж с два п*ниса разкри какъв е с*ксуалният му живот (ЧЕТИВОТО Е 18+)

Има и такава аномалия – мъж с два пениса, но най-интересното е, че той не се смята за уникален и е напълно доволен от сексуалния си живот, пише lifeonline.bg. Мъжът отказва да разкрие името си и предпочита да остане анонимен. Въпреки това, той подробно описва сексуалния си живот.
Според собственика на двойния пенис, и двата му генитални органа функционират нормално.

Всеки член може да получи ерекция, но винаги започвало с левия, а след като той достигне максимума се втвърдява и десния.

И двата еякулират всеки път, но по различен начин и по различно време. Той може да получи оргазъм по време на мастурбацията, но предпочита да има интимни отношения с партньор, отколкото с ръката си.

Бисексуалният особняк отбелязва, че жените възприемат физиологичната му аномалия различно, а някои дори „размислят“, когато го видят. Момчетата обаче се наслаждават на допълнителната екстра, имало навремето и такива, които смятали единия за фалшив. Казва „навремето“, когато е имал безразборни и случайни връзки, нещо, което вече е променил.

„Двучлена“, както се е нарекъл сам той, е имал връзка с момче и момиче едновременно.

„По принцип, това не е нещо, с което се хваля. Ако не си легнеш с мен няма да разбереш, че имам двоен член…“, обяснява малката си тайна уникалният мъж.

Попитан, кога му е било най-трудно с аномалията, надареният споделя, че това е било в гимназията, като обяснява, че под душовете ситуацията е била доста комична и бил повод на много шеги от съучениците си.

На въпроса дали някога е искал да отстрани единия от двата мъжът отговаря:

„Преди, като растях – Да. Сега, по дяволите – Не!“

„Влизал“ ли е с двата в един и същ отвор?“

„Да, хубаво е. Харесва ми да чувам стенанието на партньора…“

По отношение на една конкретна жена, той каза: „Тя се оплака по-късно, че шийката на матката й е пострадала, и че вагината й се разширила, но продължи да се връща за още, в продължение на три месеца.“

Той споделя още, че избягва публичните тоалетни, защото се чувства дискомфортно, тъй като урината изтича и през двата отвора, което причинявало дискомфорт, а и имало случаи на шокирани случайни свидетели на случващото се.

Любим му бил десният, защото левият често му правел номера.

Собственикът на два пениса многократно е получавал оферти да се снима във филми за възрастни, на които всеки път отказва, но гордо споделя снимки на чудото, което носи в гащите си в мрежата.