Руските учени доказаха! Това лекува всяка болест, изпарява стреса, дава увереност и щастие! Струва 0, не ни трябва нищо! Направете го сега!

Вярващите никога не са се съмнявали в това, но днес BRADVA.BG разкрива на читателите си изумителната сила на молитвата!

 

Редица научни изследвания доказват, че молитвите влияят благотворно на нашето физическо и психично здраве.

Уважаваният професор от американския университет Дюк д-р Харолд Кьониг от години изследва ефектите на молитвата върху човешкото тяло.

 

Д-р Кьониг е категоричен, че молитвите осезаемо променят и подобряват физическото ни здраве, намаляват стреса, карат ни да се чувстваме по-спокойни и уверени.

Неговият експеримент доказва, че хора с една и съща диагноза, който се молят се възстановяват по бързо от тези, които не се.

Руските учени от университета в Санкт Петербург са го установили още преди години. Професор Слежин е провел експеримент, в който е анализирал мозъчните вълни и физиологичното състояние на монаси по време на молитва.

Той е доказал, че по време на молитва монасите напълно изключват мозъчната си кора – състояние което се наблюдава единствено у новородени бебета, когато са прегърнати от майка си. Това е чувство на абсолютна сигурност.

Категорично е доказано, че молитвите са полезни за здравето. Те ни помагат да се възстановяваме и лекуваме от всякакви болести. Укрепват нашата психика, намаляват стреса и казано на прост език ни правят по-щастливи“, категоричен е професор Слежин.

Коментари