По тази дългокрака, русокоса и безумно сексапилна шведка въздиша целият свят! И има защо (СНИМКИ 18+)

Открай време шведките се славят със своята красота. Сега всички мъже от скандинавската страна са изгубили ума си по 34-годишната красавица от Стокхолм Иа Остергрен. И има защо.

Стройната хубавица е висока 178 сантиметра, а дължината на крака й е цели 108 см.Като малка била високо, кокалесто момиче и не се отличавала с особена привлекателност. За да се превърне в секс символ обаче, се наложило доста да се потруди в залата.

От 2014 година тя не спира да качва свои снимки в социалните мрежи. Благодарение на прекрасното съчетание между спортна фигура и дълги крака, тя бързо се превръща в звезда в Инстаграм. Към момента младата жена има близо 140 000 последователи в мрежата.Остергрен качва снимки както от дома си, така и от спортната зала, а фотосите й по бельо събират хиляди харесвания.

Много шведски тийнейджърки често я търсят за съвети. „Вие наистина вдъхновявате! Силна жена“; „Краката й са просто прелест“ и „Постоянната и упорита работа създава съвършенство“ са само част от коментарите под постовете й.

Да бъде с такава красавица е мечтата на всеки мъж. За жалост, сърцето на Иа отдавна е заето. От няколко години момичето е щастливо омъжено и има две деца.


Коментари