Най-безумните автомобили от Женева (СНИМКИ)

Най-значимото автомобилно изложение в Европа винаги впечатлява с уникални премиери, но почти винаги на него присъстват и автомобили, които меко казано не са за там. Сега ще ви покажем някои от тях, като за съжаление сред тези коли няма как да не попадне и новата българска разработка Sin S1.

Sin S1


Започваме с нея, защото към момента тя наистина изглежда доста нелицеприятно. Надеждите ни са, че идеята на Росен Даскалов за модулна кола е добра, а показаната в Женева е само първоначален концепт.

Надяваме се в бъдеще нещата да се променят.

 

Eadon Green Zeclat


На практика това е един Corvette, който иска да е Bugatti, но както се вижда – не е. В съвременното автомобилостроене да се заиграваш с класически ретро форми е опасно. В много от случаите резултатът е нелеп. Тази концепция се опитва да пресъздаде в едно разкошът на френските автомобили от 30-те години на миналия век като Figoni & Falaschi, Bugatti, Chapron.

Icona Nucleus


Приветствайте новото китайско бъдеще. Под този надслов компанията Icona представи едно супербезформено превозно средство, което не се нуждае от водач. Това превозно средство е дълго 5.25 метра и е широко над два метра. Способно е да превозва до шест човека, а седалките са разположени като в ресторант.

Techrules Ren RS


Още едно китайско творение, този път под формата на състезателен автомобил. Влизането в този болид е почти невъзможно, но за сметка на това китайците обещават невиждана динамика. Тя идва от 1 322 коня мощност и от 7 722 Нм (!) въртящ момент. Батерията му обаче е само 24 киловата и не е ясно колко обиколки на пистата ще може да измине с едно зареждане.

Източник: Mobile.bg