8 нюанса криво: Подаръците, които тя не желае за 8-ми март!

Едва ли има дама, която да не обича обектът на желанията й да се грижи за нея и да я глези с изненади и приключения, пише „Труд“.

Това трябва да се случва през цялата година, а не само когато дойде вечно влюбеният св. Валентин, който тази година, вместо да разпръсква сърчица и розови листенца след себе си, умело въртеше камшик в едната ръка и опъваше сивата си вратовръзка в другата. За щастие, скъпи дами, ако половинката ви не пращи от идеи и романтични словоизлияния целогодишно, радвайте се – 8 март е съвсем близо! О, чакайте! Той вече е тук! И какво ли би ни изненадало наистина?

Ето това е един специален подарък! Толкова, колкото първата брачна нощ преди сто години.

Все още има млади хора, които не пренебрегват традицията, но за нещастие понякога изпитват финансови затруднения.

Мили дами, Сорин Джорджиан Салиниевичи е 24-годишен румънец, който продава девствеността си. Търси си добре изглеждаща дама, не много възрастна, добра и разбираща, която да го въведе в първите му стъпки в любовта срещу сумата от 2000 евро. Побързайте, вече има една госпожа, която е предложила 1125. Той иска да ви направи този подарък именно днес. Ако имате интерес, потърсете го във фейсбук. Радваме се винаги, когато можем да помогнем на един левент в затруднение с продажбата на девствеността си!

Ако вече сте изпили сутрешното си осмомартенско кафе, пред вас има цял ден на мъжко внимание и подаръци, разбира се. А като стана дума за тях, ето осем техни нюанса, към които мъжете да не припарват, ако искат половинката им да е доволна. Да, и подаръците имат нюанси, а не само сивият цвят! Изброеното по-долу НЕ трябва да бъде закупено.

Ако все пак вече сте й взели дрелка – не се разстройвайте – просто добавете букет от бургии, пристегнати с розова панделка.

Домакински уреди, за които не ви е молила

Освен ако не сте били помолени за такъв тип подарък, не си правете труда. Дори половинката ви да обожава да върти тигана, няма да се зарадва, ако й подарите нов за 8 март. Има много други празници, на които да решите да й купувате нова печка. Помнете, че няма нужда да й натрапвате и днес, че това са част от задълженията й.

Дрехи и аксесоари, които сам сте избрали

Дори да сте се вдъхновили и помислили за моден гуру, не навлизайте в тази опасна зона. Мъжете не знаят какво искат жените поради простата причина, че самите жени не знаят какво искат. Не купувайте обувки, няма да уцелите предпочитанията й. И в никакъв случай бельо! Зайчетата, медицинските сестри и лошата полицайка няма да й се понравят. Ако все пак сте решили да го направите, обадете се на най-добрата й приятелка.

Сувенири и декорации, от които не се нуждае

Сладките малки сувенирчета се подаряват само когато сме деца и не знаем какво да купим, а и нямаме възможност. Не се стискайте и се постарайте за жената, която обичате. Декорациите за вкъщи по-добре изберете заедно. Ваша снимка в красива и интересна рамка е добър избор, но не и ако сте сам на нея.

Подарък за нея, но не съвсем

Една от най-големите грешки, които можете да допуснете, е да й подарите подарък, който всъщност да е за ваше ползване, а не нейно. Всякакви игри, билети за мачове, инструменти за колата или направо нови гуми за автомобила ви са тотално забранени. Освен ако не искате да се озовете със счупена глава от чука за пирони, който й подарихте току-що.

Каквото и да е било, свързано с теглото й

Да, жените почти постоянно мрънкат заради килограмите си, но избора на книга с диети или купуване на тримесечна карта за фитнес ще ви осигури единствено месец без каквито и да е било ласки, храна, чисти чорапи или нещо друго, което половинката ви ще измисли. Груба грешка, която може да ви струва много. Просто приемете факта, че тя ще си мрънка, а вие не трябва да предприемате нищо освен словоизлияния, че е прекрасна.

Евтини парфюми, всякакви ментета и козметика

Не припарвайте до парфюмерии около 8 март, освен ако не сте изрично изпратен там от жена си с подробен списък на нещата, които тя иска за празника. Бягайте от евтините парфюми и различните им ментета, а от козметиката тичайте като дявол от тамян. Не се занимавайте с неща, които не разбирате. След като не правите разлика между молив за очи и спирала, това не е вашето място.

Бижута, които тя никога не е носила преди

Ако никога не сте виждали половинката си да носи гривна, има причина за това. Кое е най-близкото нещо, до което стигате, разсъждавайки по този въпрос? Не й харесват такива бижута. Следователно – не купувайте! Ако все пак е почитателка на всякакви дрънкулки, не подарявайте изкуствени, евтини или фалшиви такива. Бръкнете по-надълбоко в джоба си и не се стискайте за прекрасната си жена.

Старият подарък в нова опаковка

Ако сте подарили предмет от изброените горе и ви се е разминало, сега ето това няма да стане. Ако имате глупостта и неблагоразумието да изненадате любовта на живота си със същия подарък, който сте й подарили миналата година, животът ви виси на косъм. Няма нищо по-страшно за една жена от това, мъжът до нея да не се старае за отношенията им. Не подписвайте смъртната си присъда и отделете време и въображение. Няма да останете разочаровани от резултата, стига да не сте си избрали от тези 8 нюанса на кривото в подаръците!

Подарете си девственик за 8 март

Ето това е един специален подарък. Толкова, колкото първата брачна нощ преди сто години. Все още има млади хора, които не пренебрегват традицията, но за нещастие понякога изпитват финансови затруднения. Мили дами, Сорин Джорджиан Салиниевичи е 24-годишен румънец, който продава девствеността си. Търси си добре изглеждаща дама, не много възрастна, добра и разбираща, която да го въведе в първите му стъпки в любовта срещу сумата от 2000 евро. Побързайте, вече има една госпожа, която е предложила 1125. Той иска да ви направи този подарък именно днес. Ако имате интерес, потърсете го във фейсбук. Радваме се винаги, когато можем да помогнем на един левент в затруднение с продажбата на девствеността си!