Места на първия ред за световната премиера на изцяло електрическия JAGUAR I-PACE (ВИДЕО)

Jaguar ще излъчи на живо световната премиера на своя пръв електрически автомобил (EV), I-PACE, на 1 март в 20:00 часа българско време. Хиляди бъдещи клиенти вече са натиснали бутона „Искам един“, за да регистрират интереса си към горещо очаквания мощен електрически SUV автомобил и Jaguar отговаря, като широко отваря вратите към представянето на живо, което ще се излъчва онлайн по социалните канали.

Пълните цени и спецификации ще бъдат обявени и поръчки на пълните конфигурации ще бъдат възможни веднага след представянето.

I-PACE е най-новият член на семейството PACE на Jaguar и е електрическият автомобил, който водачите чакаха.

Моделът предоставя устойчива динамика на спортен автомобил, пъргаво задвижване на всички колела и петместна практичност на SUV автомобил.

„Откакто представихме I-PACE Concept през 2016 г., отброявахме времето до този момент. Изцяло електрическият I-PACE е не само пионер в нашия бизнес, но и обещава да революционизира индустрията. Никога досега не съм се вълнувал толкова за лансирането на даден автомобил – светът гледа с очакване и нямам търпение да види всичко, което сме постигнали с този автомобил“, заяви Йън Калъм, директор Дизайн на Jaguar. 
 
I-PACE ще може да се зарежда бързо от 0 до 80% за 45 минути* и е строго тестван при екстремни терени и температури от -40°C до 40°C.

С около 1,5 милиона тестови мили и 11 000 часа симулации, извършени с над 200 продуктови прототипа, дизайнерските и инженерните екипи на Jaguar са създали изцяло електрически SUV автомобил от световна класа.

Официалният публичен дебют на I-PACE ще бъде на Автомобилния салон в Женева на 6 март.

ГЛЕДАЙТЕ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА I-PACE НА ЖИВО ТУК:

Още интересни подробности за събитието вижте в страницата във Фейсбук 


 

 

Коментари