Хейтъри поискаха да съсипят две чаровни девойки, но след това се случи нещо, което изненада всички….. (СНИМКИ)

Когато приятелките Джорджия Гибс и Кейт Уизли публикуваха своя снимка в „Инстаграм“, то те попаднаха на вълна от яростна критика. Момичетата бяха обвинени във фотошоп – по-специално, Джорджия бе нападната заради това, че е показала такъв неудачен кадър с Кейт, където тя изглежда твърде дебела. Въпреки това, точно тази публикация, напук на хейтърите, докара на приятелките страхотна популярност, съобщава „Дейли Мейл“. Сега на акаунта им в Instagram момичета събраха вече над 300 хиляди последователи.

 Със своите фотографии, приятелките искат да докажат на останалите хора, че трябва да обичат тялото си такова, каквото е. Според тях, независимо от теглото, женското тяло е прекрасно.


Снимката, заради която са нападнати от хейтъри

Впоследствие Джорджия и Кейт дори се появиха на корицата на спортното списание Sports Illustrated, където те разказаха за начина си на хранене, фитнеса и как се справят с недоброжелателите.

„Искахме да създадем поколение от жени, които са уверени в тялото си. Идеята е проста – спрете да се сравнявате с другите и вместо това започнете да се гордеете с вашите форми. Трябва да се подкрепяме един друг, а не да се конкурираме“, обясняват двете красавици.

„Честно казано, хейтърите не си струват вашето внимание. Девет от десет души, които казват нещо за тялото ви, просто не са уверени в себе си. Заобиколете се с хора, които ви обичат за това, което сте, а не само за това как изглеждате“, завършват Джорджия и Кейт.