„Най-големият неудачник“ на Америка свали 71 кг. и се превърна в секси мачо (СНИМКИ)

19-годишен тийнейджър от Щатите успя да свали 71 килограма и се превърна в истински красавец. Сам Руан беше един от участниците в американското шоу „Най-големият неудачник“ през 2008 г. По това време момчето тежи 154 килограма.

Преобразявайки се за 12 седмици, младежът успява да си намери мечтаната работа и да срещне любовта.

 Сега Сам  работи като пожарникар, занимава се активно със спорт. И въпреки че притежава тяло, за което мнозина мъже биха завидели, признава, че по стар навик продължава да се срамува да свали тениската си на плажа. 

Още от малкото дете Сам има проблеми с теглото заради неправилното си хранене. 

  През 2008 г. 19-годишният младеж тежи 154 килограма. 



  След като влиза в шоуто, той успява да свали 71 килограма и да предизвика възхищението на зрителите. 

 

Победата в шоуто променя живота му кардинално. Сам започва да се занимава със спорт и сбъдва детската си мечта – да стане пожарникар. 

  Заедно със свои колеги младият мъж дори участва в откровена фотосесия за календар. 

  Кадрите с атлетичния огнеборец обиколиха целия свят и накараха хиляди момичета да въздишат по него и да мечтаят за такова гадже.

  Сам вече е срещнал голямата си любов и заявява, че е изключително щастлив. 


 
  От победата в риалити формата минаха 10 години. Бившият „най-голям неудачник“ продължава да се занимава със спорт и да се поддържа в страхотна физическа форма. 

 

Въпреки изваяното си тяло, Сам признава, че по стар навик продължава да се притеснява, когато трябва да си свали тениската на плажа. 


  Историята на младия мъж успя да вдъхнови стотици по целия свят. Интернет потребители признават, че виждайки трансформацията на Сам, са повярвали, че упорството и здравословният начин на живот могат напълно да преобразят всеки един човек.