ТРАГЕДИЯТА Е ОГРОМНА! Георги Марков издъхнал в неделя! Открили го подут 48 часа след смъртта му

Бившият футболист Георги Марков е починал в неделя, но чак по-рано днес трупът му е бил открит от човек от щаба на втородивизионния Септември (София), научи .

Както по-рано медията ни съобщи, причината за смъртта на мениджъра на софийския тим, е инфаркт, втори за Марков след първия, получен преди 3 години в Анталия.

Сърдечният удар е покосил бившия национал в апартамента му в кооперация на „Панорамен път“ в „Бояна“. Марков се сдоби с жилището още в началото на кариерата си на „Герена“.

 

В събота Жоро е пътувал с отбора до Велико Търново за гостуването на местния Етър. След двубоя, завършил 3:3, Марков се прибрал в дома си. В понеделник не се появил на тренировката, колегите му се опитали да се свържат с него по телефона, но безуспешно.

По-рано днес спортният директор на Септември и бивш съотборник на Марков в Локомотив (София) Кристиян Добрев отишъл до дома му. „Открил го е на спалнята целия подут, след като смъртта е настъпила 48 часа по-рано“, ридаят близки до покойния футболист.

Ръководството на Септември поднесе съболезнованията към близките и семейството на Марков:

„Понякога животът е несправедлив, взима от нас добрите хора, онези, които пълнят сърцата ни с положителни емоции! Онези, които оставят сърцето си за другите и не искат нищо в замяна! Напусна ни нашият скъп приятел и главен мениджър на Септември – Георги Марков! Думите ни не стигат да опишат огромната празнина, която оставяш във всички нас! Болката ни е неописуема! Почивай в мир, Маркони! Ще ни липсваш ужасно много“.

Коментари