Сексапилни, опасни и въоръжени или иначе казано „тайното женско оръжие“ на Израел! Супер горещи СНИМКИ (18+)

С какво се занимават в свободното си време красавиците, които служат в редовете на Израелската армия? Ако съдим по фотосите им, обичат да се фотографират и да публикуват снимките в мрежата Инстаграм. И така да радват погледите и да предизвикват въображението на стотиците и хилядите си последователи.

Известно е, че военната служба в Израел е задължителна, както за мъжете, така и за жените. Момчетата служат три години, а девойките – две.


Освободени от военна служба са само ултрарелигиозните евреи, израелските араби, всички неевреи, бременните или омъжени жени. 
До навършването на 42-та си година всички мъже подлежат на едномесечен запас всяка година, а жените – до навършването на 24-годишна възраст.
Страната има над 4000 съвременни танка и бронирани машини, както и над 2000 бойни самолета и вертолета.
Цялата територия на Израел е защитена с т.нар. ракетенщит. Вероятно още от 1967 г. страната разполага със собствено ядрено оръжие, разработено в атомния изследователски център край Димона, в пустинята Негев.
Момичетата имат право да кандидатстват в 83 процента от въоръжените сили, включително в бойните подразделения. Представители на нежния пол могат да избират да прекарат службата си в офисите на Генщаба, в болници, в образователните военни институции, както и в други „по-спокойни места”.
Но има и доста момичета, които напълно съзнателно и с гордост се записват да служат в танковите части, в бойната пехота, пограничната полиция и в други бойни части. 

Интересно е, че крехките наглед момичета хич и не се притесняват да облекат камуфлажните дрехи и да преметнат през рамо автоматичната карабина М-16. 

Може да се каже, че така дори те изглеждат по-красиви и женствени.

За да докажат това израелските амазонки започнаха да качват в Инстаграм снимки на най-ярките представителки на израелската армия. Под грубата войнишка униформа се скриват или са едва загатнати съблазнителните женски форми и ярката индивидуалност на всяка дама. Така фразата „Красотата ще спаси света” придобива нов смисъл, пише в. Труд.

Коментари