Икономът на принцеса Даяна сподели през сълзи какви са били последните му думи към нея (СНИМКИ/ВИДЕО)

Икономът на покойната британска принцеса Даяна Пол Бъръл сподели през сълзи какви са били последните му думи към нея. Пол е бил иконом на Даяна в продължение на 10 години между 1987 и 1997 г., когато тя трагично загива при автомобилна катастрофа. Двамата винаги са били близки приятели.

По време на австралийско риалити, в което той участва, Пол подробно описва момента, в който е стоял пред тялото на Даяна и я е помолил да отвори очи. „Когато умря, аз седнах до нея, хванах ръка ѝ и ѝ казах: „Събуди се, събуди се, не си наистина мъртва, нали все още си жива и се шегуваш с мен“, разказва той. По-нататък спомняйки си трагичния момент, той продължава: „Тя не отвори очи и казах: „Защо ме остави тук? Защо не ме взе с теб, нали работата ми е да се грижа за теб“.

Икономът разказва още, че през годините е разбрал, че основната му задача е да се грижи за онова, което Даяна е оставила след себе си. „Тя не можеше да се грижи вече за нещата, които остави и затова трябваше аз да го направя“, споделя още той. „От дълго време не можех да се откажа от нея, защото с течение на времето тя започна да изчезва. Започнах да забравя как звучеше нейният глас, какъв бе ароматът ѝ. Не искам да забравя това“, споделя още той Пол още сподели: „Последното нещо, което тя ми каза бе по телефона. Беше в Париж и последните ѝ думи бяха: „Обещайте ми, че винаги ще си тук“.