Те отидоха на среща уж без да се познават, а ето какво се случи!

Срещите “на сляпо” крият изненади. Отиваш да срещнеш любовта на живота си и виждаш някакво бегло подобие на човека от снимката- да, това може би се е случвало на всеки.

Когато обаче, всичко се случва пред очите на целия свят, изненадите дебнат от всеки ъгъл!

Срещата на тези двама души в Англия, обаче, завърши с абсолютен шок. Телевизионното шоу First Dates е предаване за запознанства, в което непознати хора се срещат в луксозен ресторант, за да започнат евентуална връзка помежду си.

Случаят на Винсент и Анна със сигурност ще бъде помнен дълго. Никой, включително и хората от екипа на предаването, нямал и най-малка идея, че двамата вече са се срещали. В началото не го знаели дори Винсент и Анна. След известно време и двамата осъзнали, че се познават.

„Сетих се кой си, знам, че и ти ме познаваш”, реагирала Анна. Винсънт гледал абсолютно изненадан и след известен размисъл се сетил: „Да, ходехме като малки заедно в училище, дори бяхме известно време гаджета и се целувахме в дома на Анна!” От първите срещи на двамата като деца изминали 20 години, двамата веднага намерили общ език и по всичко личи, че този път няма да се разминат и ще бъдат двойка.

Video Playback Not Supported