Кармично свързани зодии, на които връзката им е като огън и жупел: Лъв и Водолей, Близнаци и Стрелец, Овен и Лъв-Ето всички комбинации!

И да не сте занимавали с астрология, знаете, че между едни зодии имат кармично привличане, а между други естествено отблъскване Познанието за тези ситуации ще ви помогне да се фокусирате към представителите на онези зодии, с които можете да имате силни, здрави и хармонични взаимоотношения.

Колкото повече познаваме различните зодии, толкова по-лесно ще комуникираме с тях

А също така да избягвате отношения и конфликти със зодиите, с които се отблъсквате.

По принцип онези зодии, които са в една група – огнени, водни, въздушни или земни би следвало да се разбират по-добре от останалите, но не винаги се получава така.

Зодии, които кармично се привличат:

Овен и Лъв – две огнени зодии, които правят добро приятелство, брак и семейство, грижа за децата.

Близнаци и Стрелец – въздушна и огнена зодия, които са невероятни авантюристи. Рак и Риби – две водни зодии, които се усещат от километри. Правят страхотно приятелство. Лъв и Водолей – огнена и въздушна зодия – харесване от пръв поглед.Добро партньорство в работа и бизнес, може да се появи романтика и страст.

Дева и Везни – земна и въздушна зодия. Страхотна комбинация за интелектуална работа и приятелство. Везни и Лъв – въздушна и огнена зодия – харесване, силна страст и успешна хармония. Скорпион и Рак – две водни зодии – много подходящи за стабилно семейство. Стрелец и Овен – две огнени зодии. Страхотно приятелство и невероятно забавни отношения. Козирог и Овен – земна и огнена зодия. Страшно амбициозни и предприемчиви, направо работохолици. Водолей и Стрелец – въздушна и огнена зодия. Балансирани, спокойни и хармонични отношения. Риби и Близнаци – водни и въздушни двойни зодии. Авантюристи, артистични, забавни. При тях няма скука.Зодии, които се отблъскват:

Рак и Овен – вода и огън – романтичният и деликатен Рак не понася напористия Овен. Козирог и Рак – земя и вода – стъпилият здраво на земята амбициозен Козирог се дразни от лиричната душа на Рака. Скорпион и Водолей – вода и въздух – виталният Водолей не може да понася властния и напорист Скорпион. Стрелец и Риби – огън и вода – будният и работлив Стрелец се дразни от мистичните, разсеяни и вечно приказливи Риби.

Коментари