„Всички ме осъждате и всички ме желаете“: Бивша съпруга разкрива защо продължава да работи като елитна проститутка на 50 години

Медисън Аштън бивш модел на списание „Penthouse“ и съпруга на милиардера Ричард Прат, през 2012 г. завоюва кориците му, когато разкри, че е ескорт дама и се опита да съди богатите наследници за 10 милиона долара.

Сега в 43-ата година, тя твърди, че Прат, който почина през 2009 г., е обещал, че ще създаде фонд от пет милиона долара за двете си деца и че ще й плати обезщетение от 500 хиляди долара, за да се откаже от елитната проституция.

  

Въпреки че Върховният съд прие, че са обсъждали темата, беше установено, че Аштън е приела 100 000 долара и кола от нейно име. Тя загуби делото, но стана известна в цялата страна.

„Когато сте в топ 20-четените новини на“ Sky News „за една седмица, и имате горещи снимки, докато лежите на плажа, правите си слънчеви бани докато водата ви плиска, трябва да се отнасят с повече уважение и за пример в училище“ – казва майката на две деца през усмивка, пише “ Daily Mail „.

Тя описва реакцията на други майки, чиито съпрузи остават без думи. Докато не била известна, Аштън виждала различни неморални изблици, но след това станала обект на любопитство.

„Училището се превърна в странен червен килим. Дъщеря ми беше в католическото училище, когато отидох да гледам танца й. Влязох с моите апетитни форми и цялата стая буквално онемя. Коя съм аз, Мик Джагър? Мислех си, че наистина не ме интересува, дали ме съдите, знам, че всички искате да ме вкарате в леглото си.

Когато „счупила леда“ с другите майки, всички искали да знаят какъв е нейният живот.

„Заобиколиха ме и ме питаха за“ кутията“ сексуални трикове, която кара мъжете да се връщат при мен. Други консервативни майки ме гледаха ужасени – казва Мадисън.

Синът ѝ обаче я изритал от училищната група като тийнейджър, който се срамува от майка си.

„Жените стават параноични, когато съпрузите им отидат на проститутка, но надценяват момчетата си. Повечето „работнички“ са щастливи да им ги върнат обратно. Те ми плащат, за да ги убедя, че са привлекателни, а не да ги открадна“, казва тя.

Работата й, както твърди тя, е двуостър меч, защото освен морална критика тя може да привлече феминистка ярост. Някои жени не искат професия, насочена към задоволяване на мъжете. Други, като Аштън, усещат властта, докато подхранват своята сексуалност, която в същото време я материализира. Обществото все още я осъжда, а Аштън казва, че най-лошото са другите жени.

„Те ме виждат като заплаха и прекалено секси, бяла вещица по някакъв начин“, казва Аштън. Тя е една от първите жени секс работнчки в Австралия, която е открито отворена за обществото.

В Twitter има 33 000 последователи под името „Christine McQueen“, където публикува провокативни снимки и текстове.

„Всичко това започна преди да стана тийнейджър, имах силна сексуална аура, преди да разбера какво е. Пристигнаха мъжете и всички искаха да спят с мен. Разбрах, че съм различна, но другите момичета не искаха да са в моята компания. Майките им не одобриха това „, казва тя.

Когато започва сексуални мероприятия, тя работи в Сингапур и Европа, където открива ескортната дейност. За кратко напуска индустрията, когато се омъжва и се опитва да живее нормално, но бързо се връща на работа.

Според нея нейният живот се е променил драстично с помощта на жена съдия, която й дава възможност да бъде равна на всички останали пред съда.

„За първи път някой ми казва, че имам човешки права, както всички останали. Това буквално взриви ума ми и оттогава бях готова да живея и да умра според този принцип. После станах публична – казва ескорт дамата.