Тя реши да провери верността на приятеля си и бе напълно шокирана от това, което видя (СНИМКИ/ВИДЕО)

Catch A Cheater е вероятно най-неподходящият начин да направите номер или да поставите капан на своята половинка. И все пак някои хора са толкова сигурни в любовта си, че рискуват. Като тази жена, която с помощта на най-добрия си приятел, реши да прати гаджето си при съблазнителна девойка по бански.

Луис Меркадо, мъжът в чиято вярност се съмнява неговата приятелка, среща красива девойка на име София.

Тя е пратена от най-добрия приятел на съмняващата се жена като той обяснява пред камерата, че също не вярва на Луис и това е възможност истината да излезе наяве. 

„Проверката“ се извършва на публично място и Луис не само, че не успява да устои на изкушението, ами даже кани момичето, което е на 18 в дома си да пийнат, макар че алкохолът не е позволен на нейната възраст.  Приятелката на Луис, гледайки кадрите, отначало си мисли и казва на глас, че той просто се държи учтиво с всички, но скоро е покосена от разочарованието. Сълзите се стичат по лицето й, когато разбира, че любимият й казва пред изкусителката, че няма приятелка и могат да си прекарат добре в къщата му. Той даже й прави масаж и я опипва.

След всичко което вижда, излъганото момиче си тръгва с най-добрия си приятел и изненадващо или не е снимана как се целува с него, обясняват от интернет канала Catch A Cheater. Той явно я е успокоил добре и приятелството е преминало в нещо по-сериозно, а може би просто тя иска да си отмъсти, кои знае….