Надарена моделка се ожали: Младото ми гадже ме напусна, иска да е известен (СНИМКИ)

30-годишната британска моделка Грейс Тил заяви, че приятелят ѝ Бени Джеймс я напуснал, за да участва в риалити шоуто „Островът на любовта“. В програмата необвързаните живеят на райски остров и си търсят половинка.

Грейс заяви, че Бени е подал заявка за участие в риалитито „Островът на любовта“ миналата година, когато двамата били още заедно. По думите на Тил, юношата много искал да стане известен и тази мисъл не му давала покой.

До появата на предаването в живота им всичко протичало много добре. 

Фото © Instagram/ missgracejtealofficial

Фото © Instagram/ missgracejtealofficial

 

В началото на този месец обаче двойката се разделила. След това Грейс започнала да обвинява Бени в „желание да стане известен“. Представител на моделката каза, че Тил дълго време не е останала сама. Наскоро тя е била забелязана в компанията на други млади мъже по време на светски събития. Фото © Instagram/ missgracejtealofficial

 

Джейймс обаче отговори на твърденията на бившата си приятелка. Юношата разказал, че причината за раздялата им въобще не е програмата. Отношенията им просто се били изчерпали. Бени признава, че Грейс не е вече онази жена, в която той е искал да се влюби.

 

Фото © Соцсети

 

„Прекарах си прекрасно с нея и малкия ѝ син. Промених се и оцених всичко, което тя направи за мен. Нашите отношения приключиха зле, но за нея няма да говоря нищо лошо. Опитах се да поправя всичко в името на детето, но все пак то не е мое“, обяснява Бени. 
Фото © СоцсетиПревод и редакция: