Вижте как изненадващо се промени съдбата на най-силното момче в света, което стана световна знаменитост преди години (СНИМКИ)

Украинецът Ричард Сандрак става известен, когато бе само на 8 години. Снимките на поразително изглеждащото мускулесто момче обиколиха целия свят. Сега той е на 26 години и в мрежата се появиха негови сегашни и актуални снимки.

Ричард Сандрак е роден в Украйна през 1992 година.

 Две години по-късно родителите му са емигрирали в Съединените щати. И след като синът им станал на три години, те започнали да внушават в него любов към спорта и бойните изкуства. Момчето започнало да тренира интензивно, да вдига гири, отделяйки на това занимание не по-малко от два часа на ден. Когато Ричард станал на 7 години, му бил нает треньорът Франк Гардин, който организирал шоуто „Вярвай или не вярвай“.
Скоро, преждевременно „напомпаното“ момче започва да се появява в най-известните шоу програми в Америка свързани с културизма: „Нощ на шампионите“, „Мистър Олимпия“, „Изумрудената купа“, „Г-н САЩ“, „Арнолд Класик“ и много други.
През 2009 г. Ричард играе роля във филма „Малкият Херкулес“. Телевизионните канали спорели помежду си кой първи да го покани в програмите си. На 8-годишна възраст започнали да го наричат най-силното дете в света.
Когато Ричард бил на 11 години, баща му се оказал в затвора за три години защото биел майка му. Самото момче се обадило в полицията и след това спряло да общува с баща си. Въпреки това продължил да се занимава със спорт до края на училището.
Напоследък в интернет се появиха снимки на Ричард Сандрак от настоящия момент. Сега той е на 26 години, от напомпаното тяло на атлета не е останала и следа.
„Вече не вдигам тежести, омръзна ми – казва бившето най-силно момче. Поддържам физическата си форма с бягане и скейтборд“, споделя той.
В момента украинецът работи като каскадьор в шоуто „Waterworld“ в парка на Universal Studios в Лос Анджелис, където, според думите му, той бива подпалван и се стреля по него по пет пъти на ден.
„Те се опитаха да направят нещо особено от мен – грешка на природата. Но има много деца, които са постигнали същия успех, какъвто имах и аз на моята възраст „, спомня си Ричард за детството си.
Историята за най-силното момче предизвика разгорещена дискусия в Интернет. Много потребители категорично се противопоставиха на родителите, които според тях са се опитали да направят от детето „мутант чудовище“ и подкрепиха решението на Ричард да построи живота си по свой избор./blitz.bg