Тя умира от рак и дава на съпруга си задача да се грижи за цветята й-Пет години по-късно той открива голямата тайна за цветята!

Федер Фитон се бори за рак в продължение на пет години, но през 2013 г. 69-годишна почива. Преди края на живота си тя заръчала на съпруга си да напои цветята, които има в банята след смъртта си. Той уважаваше желанието й, но едва след пет години научава истината!

Той внимателно се грижи за цветята на жена си в продължение на няколко години.

 Той беше много горд, защото цветята винаги бяха зелени, затова се надяваше, че работата му ще се изплати.

Но историята става още по-интересна, когато един ден реши да се премести и, разбира се, да вземе цветята с него в новия дом. Когато взел саксията в ръцете си, осъзнал, че е поливал пет години пластмасови цветя.

Това съобщение в Twitter бе споделено от дъщеря му Антония Никол, пожарникарка от Лондон.

Преди да умре майка ми, тя му даде строги указания да полива цветята в банята. Той, разбира се, го напои внимателно и това го запази жив. Изглеждаха толкова хубаво, че реши да ги занесе със себе си в новия си дом, но после откри, че са пластмасови. Чух майка ми да се смее „, написа Антония и съобщението й бързо се разпространи в интернет.

„Тя се бори с рак в продължение на пет години и почина през ноември 2013 г. Родителите ми живееха в Южна Африка, така че беше трудно за всички нас поради разстоянието. Но когато татко разкри, че полива изкуствени цветя беше толкова забавно, чувствахме, че тя отново е сред нас „, заяви дъщерята на тази двойка./zajenata.bg