Пътничка се оплака от прекалено сексапилни стюардеси. Вижте и проверете какво не харесва тази жена (СНИМКИ/ВИДЕО)

Джун Робъртсън от Нова Зеландия е изпратила писмо до правителството на Малайзия с искане за промяна на „нескромната“ униформа на стюардесите от авиокомпанията Air Asia. Жената била дълбоко оскърбена от „излизащите от дрехата гърди“ и виждащото се бельо на момичетата. Според разказите на Джун, по време на полета от Оукланд до Куала Лумпур в салона на първа класа, тя била обслужвана от стюардеса, на която можело да й се разгледат съвсем ясно гърдите. Пътничката от Нова Зеландия помолила сексапилната служителка на самолета да си закопчае сакото.

Освен това Робъртсън заявила, че видяла долното бельо на друга от стюардесите, когато тя се наклонила в магазин на летището. Подобно поведение на персонала на малайзийската авиокомпания било счетено от жената за унизително.

Пътничката изпратила писмо до сенатора от Малайзия Ханафи Мамату. Тя отбелязва в него, че за разлика от стюардесите, стюардите са облечени прилично. Политикът отговорил на писмото на новозеландката.

„Горди сме, че Малайзия е ислямска страна със собствена културна идентичност. Когато нашите стюардеси се обличат сексапилно и непристойно, те създават лъжливо впечатление сред туристите“, пише Мамату.

Представители на авиокомпанията отказаха да коментират писмото на Робъртстън. Въпреки това, някои от клиентите на компанията отбелязаха, че Робъртсън е груба и не се държи особено интелигентно, след като съди за хората по униформата. 

blitz.bg

Коментари