Най-добрият съвет на брака от разведен мъж-Влюбвайте се отново и отново в жена си, ухажвайте я …

Във време, когато едва около половината от браковете преживяват изпитанието на времето, важно е да бъдете изключително внимателни за това къде получавате съвет от вашите отношения.

Между таблоидните списания, които искат да ви продадат фалшиви съвети за запознанства, за да спечелят някой лев, а дори и добрия приятел, който просто иска най-доброто за вас, но може би не знае какво говори, ще ви дадат лоши съвети за брака!

Така че може да изглежда безпристрастно, че някои от най-честните и практически съвети относно брака могат да дойдат от някой, който всъщност не е  успял  . Един разведен човек сега говори за най-важните неща, които е научил от първия си брак, който се разпада …

Съвети за брак от разведен мъж

Още в деня, в който разводът стана официален, Джералд Роджърс , автор и мотивационен говорител, седна на компютъра си и сподели снимка за сватбения ден и сърдечно послание за това, което научи за поддържането на брак щастлив и здрав (сега е щастливо женен за Криста Rogers).

Можете да прочетете пълния пост по-долу:

– Очевидно не съм експерт по отношенията.

Но има нещо за развода ми, който се финализира тази седмица, което ми дава перспектива за неща, които бих искал да направя различно … След като загубих една жена, която обичах, и брак от почти 16 години, ето съветите, които бих искал да имам …

1) Никога не спирайте да ухажвате.  Никога не спирайте да се срещате. НИКОГА НИКОГА НИКОГА не приемайте тази  жена за даденост. Когато я помолихте да се омъжи за вас, вие обещахте да бъдете този човек, който би дал СЪРЦЕТО си, за да я защити. Това е най-важното и свещено съкровище, с което някога ще ви бъде поверено. Тя ви избра. Никога не забравяйте това.

2) ЗАЩИТЕТЕ СВОЕТО СЪРЦЕ . Точно както сте се ангажирали да сте защитник на сърцето си, трябва да пазите себе си със същата бдителност. Обичайте себе си пълно, обичайте света открито, но в сърцето ви има специално място, където никой не трябва да влиза, освен за жена ви. Съхранявайте това пространство винаги готови да я приемете, да я каните и тя да отказва да влезете там.

3) Влюбвайте се отново и отново и отново.  Вие непрекъснато ще се изменяте. Не сте същите хора, които сте били, когато сте се оженили, и след пет години няма да сте един и същ човек, който сте днес. Промяната ще дойде и в това трябва да избирате всеки ден. Тя не трябва да остава с вас и ако не се погрижите за сърцето й, тя може да даде това сърце на някой друг или да ви запечата напълно, и никога няма да можете да го върнете. Винаги се борете, за да спечелите любовта й, както правите, когато я ухажвате.

4) Винаги вижте най-доброто в нея.  Фокусирайте се само върху това, което обичате. Това, върху което се фокусирате, ще се разшири. Ако се съсредоточите върху това, което ви е заблудило, всичко, което ще видите, е причината да бъдете заблуден. Ако се съсредоточите върху това, което обичате, не можете да помогнете, а да бъдете погълнати от любовта. Фокусирайте се върху точката, в която вече не можете да видите нищо освен любовта и вие без съмнение знаете, че сте най-щастливият човек на земята, за да имате тази жена като съпруга.

5) Не е ваша работа,  да я променяте, или да я нагласяте … вашата работа е да я обичате, тъй като тя не очаква да се промени. И ако се промени, обичайте това, което става, независимо дали го харесвате, или не.

6) Носете пълна отговорност за собствените си емоции:  Не е работа на жена ви да ви прави щастливи и не може да ви натъжава. Вие сте отговорни за намирането на собственото си щастие и чрез това радостта ви ще се пренесе във вашата връзка и вашата любов.

7) Никога не я обвинявайте, ако се разочаровате или ядосате, само защото тя предизвиква нещо вътре във вас . Това са ваши емоции и ваша отговорност. Когато почувствате, че тези чувства отнемат време, за да се представят и да погледнат вътре, да разберат какво е вътре във вас, които искате да бъдете изцелени. Бяхте привлечени от тази жена, защото тя беше най-подходящият човек, за да задейства всичките ви детски рани по най-болезнен начин, за да можете да ги излекувате … когато се излекувате, вече няма да бъдете същите и ще се чудите, защо някога сте били.

8) Позволете на вашата жена да бъде сама. Когато тя е тъжна или разстроена, не е ваша работа да се опитвате да я развеселите, вашата работа е да подържите ръката й и да й кажете, че всичко ще е наред. Нека знае, че я чувате, и че тя е важна и че вие ​​сте онзи стълб, на който тя винаги може да се опре.

Женският дух е за промяна и емоция и като буря нейните емоции ще се търкалят и излизат, и докато оставате силни и безразсъдни, тя ще ви повярва и ще отвори душата си… Застанете тук, бъдете силни и я уведомете, че няма да ходите никъде. Слушайте това, което тя наистина казва зад думите и емоциите.

9) Бъдете глупави … не се взимайте толкова сериозно. Смейте се. И я разсмивайте. Смехът прави всичко останало по-лесно.

10) ИЗПЪЛВАЙТЕ СЪРЦАТА СИ ВСЕКИ ДЕН ... научете нейния любовен език и специфичните начини, по които тя се чувства важна и ЗНАЧИМА. Помолете я да създаде списък с 10 неща, които я карат да се чувства обичана и запомнете тези неща, за да ги превърнете в приоритет всеки ден, за да я накарате да се почувства като кралица.

11) ДАЙТЕ й не само вашето време, но и вашето внимание, вниманието и душата ви. Правете каквото е необходимо, за да изчистите главата си, така че когато сте с нея, вие сте себе си. Отнасяйте се с нея, както бихте направили с вашия най-ценен клиент.

12) Гледайте я сексуално , за да я пренесете в силата на вашето мъжко присъствие, да я почувствате и да я изпълните със силата си, да проникнете в най-дълбоките нива на душата й. Нека тя да се стопи в женствената си мекота, тъй като тя знае, че може да ви се довери напълно.

13) БЪДЕТЕ ИДИОТИ …. И не се страхувайте да бъдете такава. Вие ще направите грешки и ще ги поправите. Опитайте се да не правите твърде големи грешки и да се учите от тези, които правите. Не би трябвало да бъдете съвършени, просто се опитвайте да не сте прекалено глупави.

14) Дайте й лично пространство … Жената е толкова добра в даването и понякога ще трябва да й напомняте да отдели време, за да се грижи за себе си. Понякога ще трябва да лети от клоните ви, за да отиде и да намери какво поглъща душата й и ако й дадете това пространство, тя ще се върне с нови песни, за да пее …. (Добре, бъдете малко поетични, от вас зависи, кажете й да отдели време за себе си, особено след като имате деца.Тя се нуждае от това пространство, за да се поднови и да се преориентира и да се намери, след като се изгуби в обслужването ви, на децата и на света.)

15) БЪДЕТЕ готови да споделите страховете и чувствата си и бързо да потвърдите грешките си.

16) СПОДЕЛЯЙТЕ. Ако искате да имате доверие, трябва да сте склонни да споделите ВСИЧКО … Особено тези неща, които не искате да споделите. Отнема кураж да обичаш изцяло, напълно да отвориш сърцето си и да я пуснеш, когато не знаеш, че тя ще хареса това, което намира … Част от тази смелост й позволява да те обича напълно, твоята тъмнина, както и светлината ти. Спуснете маската … Ако смятате, че трябва да носите маска около нея и да се показвате перфектни през цялото време, никога няма да изпитате пълното измерение на това, което може да бъде любовта.

17) НИКОГА НИКОГА НЕ СПИРАЙТЕ СЪЗДАВАНЕТО … Застоялото езеро поражда малария, течащият поток винаги е свеж и хладен. Атрофията е естественият процес, когато спрете да работите с мускулите, точно както ако престанете да работите върху връзката си. Намерете общи цели, мечти и виждания, с които да работите.

18) НЕ се борете за пари . Парите са игра, да намерите начини да работите заедно като екип, за да я спечелите. Никога не помага, когато съотборниците се бият. Разберете начини да се възползвате и от двете сили, за да спечелите.

19) ЗАПОЧНЕТЕ незабавно и се фокусирайте върху бъдещето, вместо да пренасяте тегло от миналото . Не позволявайте на историята ви да ви държи за заложници. Поддържането на минали грешки, които вие или тя прави, е като тежка котва на вашия брак и ще ви задържи В МИНАЛОТО. Бракът Е СВОБОДА. Вдигнете котва и винаги избирайте любовта.

20) ВИНАГИ ИЗБИРАЙТЕ ЛЮБОВТА. В крайна сметка това е единственият съвет, от който се нуждаете. Ако това е водещият принцип, чрез който се управляват всички ваши избори, няма нищо, което да застраши щастието на вашия брак. Любовта винаги ще издържи.

В края на краищата, бракът не е за щастие. Става въпрос за работа. А ангажиментът да расте заедно с готовността, да инвестираме непрекъснато в създаването на нещо, което може да издържи вечността. Чрез тази работа щастието ще дойде.

Бракът е живот, и това ще доведе до възходи и падения. Приемането на всички цикли и ученето да се учиш и обичаш всяко преживяване ще донесе силата и перспективата да продължиш да строиш, една тухла в даден момент.

Това са уроци, които научих по трудния начин. Това са уроци, които научих твърде късно.

Но това са уроци, които се уча и се ангажирам с напредъка. Истината е, че обичам да съм женен и във времето ще се оженя отново, а когато го направя, ще го построя с основи, които ще издържат на всяка буря и всяко време.

Ако четете това и намирате мъдрост в болката ми, споделете я с тези млади съпрузи, чиито сърца са все още пълни с надежда, а с тези двойки може би знаете кой може да е забравил как да обича. Един от тези хора може да бъде като мен, и в тези трудно изработени уроци може би нещо ще се събуди в него и той ще се научи да бъде човекът, който госпожата чака.

Ако четете това и вашият брак не е това, което искате да бъде, поемайте 100% отговорност за ВАШАТА ЧАСТ в брака, независимо от това къде е вашата съпруга и се ангажирайте да прилагате тези уроци, докато има време.

ЖЕНА – ТОВА Е ВАШАТА ЦЕЛ : Ангажирайте се да бъдете НЕЙНАТА ЛЮБОВ. Няма по-голямо предизвикателство и няма по-голяма награда. Вашата жена заслужава това от вас.
Бъдете типа съпруг, на който жена ви не може да ви помогне, но с когото да се хвали./zajenata.bg

Коментари