Какви любовници сте според цвета на очите

Очите отразяват емоциите, вътрешния ни свят и дори мислите ни. По очите можем да познаем дали някой е щастлив, влюбен, объркан или натъжен. Очите на всеки човек са самостоятелна вселена, в която можем да открием много за него.

Ето какво крие цвета на очите за любовния ни живот:

Зелени 

Хората със зелени очи излъчват лека студенина и аристократичност.

Можем да кажем за тях, че са доста интелигентни и обичат да се вглъбяват и замислят над важните неща в живота. Те са любопитни в любовта и са готови да опитват и разузнават новото. Имат силна сексуална енергия и са всеотдайни в любовта. Изпълнени са с желание и енергия за секс и интимност.

 

Кафяви 

Хората с кафяви очи са добри любовници и са уверени в комуникацията си с противоположния пол. Отдават се истински на партньорите си и никак не са скучни в секса. Имат силно и привлекателно излъчване и търсят страстни и нестандартни изживявания.

Черни 

Погледът на черните очи е загадъчен и едновременно с това проницателен. Хора, които имат черни очи, са интересни и излъчват мистериозност. Те се отличават със силна интуиция и са капризни във връзките си. Обикновено имат различни сексуални фетиши и предпочитат разнообразието в секса и в любовта. Те могат да ви изненадат и също обичат да бъдат изненадвани.

Сини 

Неочаквано, но те са грижовни и всеотдайни във връзките си. За много хора сините очи са страшно привлекателни. Като любовници и дамите, и мъжете със сини очи обичат да задоволят максимално партньора си и да си доставят взаимно удоволствие от отношенията с противоположния пол. Във връзките си са склонни към ревност и обсебване.

Пъстри 

Хората с пъстър поглед са изпълнени със страст. Те са доста интересни и е трудно да спрете да ги гледате. Имат силна енергия, с която могат да привлекат всеки. Влагат много страст в любовните си отношения и обичат да доминират. С тях трябва да внимавате и най-вече да бъдете искрени в отношенията си.