Фотограф живя пет години в публичен дом, за да разкрие пред целия свят тайните на обитателите им (ТОП СНИМКИ)

Много нови неща за живота на проститутките научи американският журналист и фотограф Марк Макандрюс, след като прекара пет години в различни публични домове в американския щат Невада, съобщава Мирър.

В Невада проституцията е разрешена и затова журналистът е действал легално.

Макандрюс е обиколил 33 бордея, в които е живял от седмица до няколко месеца. Налагало се да спечели доверието на труженичките, за да ги накара да разкрият пикантерии от работата си.

От думите му става ясно, че жриците на любовта не се оплакват от живота си, а очакванията му били да види нещо много по-депресиращо. Макандрюс твърди, че за пет години в бордеите е намерил много приятели.

Фотографът разказва и за цените в публичните домове. Масажът вървял по 400 долара, а желаещите за оргия с елементи на БДСМ трябва да се бръкнат доста по-дълбоко и да платят 5 000. Специалният пакет, в който е включен наем на бунгало за 6 часа, струва 6 000 долара. В коментарите под материала мнозина отбелязват, че не биха дали и 50 долара за снимка с труженичките.

Фотографът споделя още, че всички бордеи, които е посетил, били различни.

Тези в по-малките населени места наподобявали бар, където мъже и жени се събират, за да изпият по чашка, но само работещите момичета можели да сядат в заведението.