3 причини тя да отказва с*кс

Тя е мила, грижовна, интелигентна, забавна и всичко, което някога сте искали, но има един проблем. Момичето на мечтите ви не иска да прави секс с вас. Въпреки експлозивната химия помежду ви, тя отказва да направи следващата стъпка.

Това е ситуация, в която много хора са се озовавали, без да имат представа защо се случва и как да постъпят.

Възможно ли е да останете във връзка, без да очаквате секс? Или ако си поискате секс, ще изглеждате като безчувствен грубиянин?

Кои са причините, поради които тя избягва да прави секс? Понякога проблемът не е във вас.

1. Страхува се

В повечето случаи сексуално неопитните жени може да се страхуват от идеята за секс, защото, поне на теория, сексът е болезнен за жените.

Повечето жени могат да признаят, че преди първия им опит, мисълта за самия акт предизвиква у тях болка. Ще ви трябва известно търпение и убеждаване, за да накарате жената да освободи страховете си и да се съгласи да прави секс.

2. Тя е асексуална

Някои жени са асексуални по природа. Това обаче не означава, че тя не се радва на вашата компания. Тези жени все пак може да искат всички други предимства на една връзка, като привързаността, компанията и комфорта, без сексуалните „неудобства“.

3. Притеснява се от тялото си

Някои жени отказват секс, защото се срамуват от своето тяло. Дори самата мисъл, че някой може да ги види без дрехи, с всичките им несъвършенства, ги притеснява.

Ако случаят е такъв, тя може да откаже секс, дори и да е силно привлечена към вас. Можете да ѝ помогнете да преодолее страховете си, като повишите нейното самочувствие и увереност и я накарате да се почувства желана./tialoto.bg

Коментари