РАЗКРИХА ГО! Съотборниците на Бербо в Керала се оплакаха от него: Мълчи като риба!

Двама от младите играчи на Керала (Бластърс), нападателят Прасант Карутадаткуни и вратарят Суджит, заявиха, че звездата на отбора Димитър Бербатов е мълчалив извън терена. Те споделиха пред Goal.com, че българинът не разговаря почти с никого в клуба и за да чуеш гласа му, трябва да го попиташ нещо.

Съотборниците на Берба обаче споделиха, че той прекарва най-много време във фитнеса.

„Димитър обикновено казва „Здрасти!“ и нищо друго. Освен това не общува с нас като другите чужденци в отбора. Ако му зададете въпрос, вероятно ще получите отговор. Но това е всичко, което може да измъкнете от него“, каза Прасант Карутадаткуни.

Изданието Goal припомня, че при пристигането си в Индия Бербатов заяви, че ролята му в клуба ще е да помага на младите играчи да се развиват. Сайтът завършва материала със следното изречение: „Сега феновете ще се надяват той да проговори и на терена, и на тренировките“.

Бербатов все още не може да влезе в игрови ритъм за Керала. Той е използван като вътрешен халф от бившия треньор Рене Мюленстийн и сега от новия наставник Дейвид Джеймс, пише „Тема спорт“.

В последния мач Керала направи 1:1 с Пуна Сити у дома в Кочи, а на 10 януари гостува на Делхи Динамос. Бластърс е на незавидното осмо място от 10 отбора в индийската Суперлига.

Коментари