Съвместимост на партньорите според датите им на раждане

Проверете какви интимни отношения ви чакат според нумерологията. Първо вижте вие и вашият партньор кое число сте. Това става като съберете числата в рождената ви дата до едноцифрен сбор. А след това вижте комбинацията от тези числа какво вещае за вас.

 

Пример:

Тя е родена на 10.09.1987, той е роден на 27.03.1986.
Тя: 1+0+0+9+1+9+8+7=35. 3+5=8
Той: 2+7+0+3+1+9+8+6=36. 3+6=9

Това с партньори с комбинация 8 и 9.

 

4 и 4

Имате силна и стабилна връзка. Помагате си, имате си доверие. Съществуват дребни проблеми, но те не са опасни.

 

4 и 5

Пълна противоположност и липса на разбирателство. Обикновено тези връзки са краткотрайно, но пък за сметка на това страстта в секса изобщо не им липсва.

 

4 и 6

Отношенията ви се отличават с хармония и липса на безсмислени взаимни обвинения. Имате шансове за много здрава и красива връзка.

 

4 и 7

Перспективите са за дълга връзка, която обаче няма да се отличава с кой знае колко бурни емоции. Но пък, ако предпочитате спокойствието и сигурността пред тръпката от любовните романи, значи сте перфектни един за друг.

 

4 и 8

И двамата държите на доверието и сплотеността. Имате ги! Единствената пречка за любовта ви ще дойде, ако някой от двамата започне да се налага.

 

4 и 9

Определено с привличате. И то много повече от други двойки. Ще имате бъдеще заедно, ако и двамата сте вече улегнали. Ако сте още фенове на бурния живот, ще има много скандали и ревност помежду ви.

 

5 и 5

Две сродни души! Отлична комбинация. Двамата сте си напълно достатъчни. Знаете как да се радвате един друг, подкрепяте се, изслушвате се. Само не позволявайте битовите спречквания да се превръщат в сериозни конфликти.

 

5 и 6

Шансовете за дълга връзка са малки. По отделно сте спокойни хора, но като сте заедно сякаш някаква зла агресия се настанява между вас. Ако успеете да контролирате избухванията си, всичко с времето ще се нареди.

 

5 и 7

Успешна комбинация. Имате различия, но те са в идеалното количество – не прекалено малко, за да е интересно. И не прекалено много, за да бъде връзката невъзможна.

 

5 и 8

Всеки си иска своята независимост, но за да останете заедно, някой от вас ще трябва да жертва амбициите си. Съветва ме ви да го направите, само, ако любовта ви е наистина силна.

 

5 и 9

Перфектна двойка. Единственият ви проблем ще бъде от битов характер – кой какви задължения да поема. Бъдете справедливи при разпределянето, за да не стане така, че някакви мръсни чинии да прецакат красивата ви любов.

 

6 и 6

Много си пасвате от гледна точка на характери, но перспективата за тази връзка е бързо охладняване един към друг. Може би ще я спасите, ако разнообразявате често ежедневието си.

 

6 и 7

Тази връзка е една от най-непредвидимите. Но със сигурност ще бъде в крайност – или дълга и щастлива, или тотална развалина, която ще носи горчив вкус доста време и за двамата. Зависи по кой от двата пътя поемете.

 

6 и 8

Комбинация от идеалист и материалист. От чисто практична точка, това е добре. И двамата можете да откриете златната среда. Но, ако не го направите, отношенията ви ще са доста мъчителни.

 

6 и 9

Хубава връзка. И ще остане такава с едно условие. И двамата държите постоянно да има доказателства за чувствата на другия. Ако си ги давате всеки ден, всичко ще е наред.

 

7 и 7

Прекалено сте затворени и двамата. А когато сте заедно, това самовглъбяване сякаш се засилва. Това прави връзката ви доста трудна. Бъдещето й зависи само от това дали ще се научите да споделяте и общувате повече.

 

7 и 8

Много лоша комбинация. Тотални различия и виждания за живота и любовта. Несигурност, неразбирателство, скандали и съмнения. Да останете заедно е равно на катастрофа.

 

7 и 9

Хубава връзка, но неустойчива на проблеми. При най-малката пречка сякаш си ставате чужди. Научете се да се подкрепяте.

 

8 и 8

Интересни личности сте, забавно ви е заедно, има страст и то силна. Но ще трябва да се справите с един сериозен проблем – и двамата искате да командвате, и двамата мразите да бъдете командвани. Приемете, че връзката се основава на равенство, затова бъдете толерантни.

 

8 и 9

Вземете и измислете някакъв общ бизнес, вместо да се правите на влюбени. За второто перспективните са по-скоро негативни. Но за първото ще успеете, при това много.

 

9 и 9

Добра комбинация, само ако и двамата изпитват силни чувства. В случай, че единият не е много сигурен в любовта си, ви чакат бурни кавги и доста разочарования./beu.bg