Бляскавият живот на красавицата Алекса Дел – дъщерята на един от най-богатите хора в света! (СНИМКИ)

Малко след Коледа Алекса Дел се сгоди за Харисън Рефуа.
24-годишната Алекса е дъщеря на генералния директор на Dell Technologies Майкъл Дел, който е един от най-богатите хора в света с нетно състояние от близо 24 млрд. долара.

Нейният годенк Рефуа е милионер, който инвестира в недвижими имоти.

Той подарил на Алекса 12-каратов диамантен пръстен, който струва около три милиона долара.

Business Insider разказва за бляскавия живот на Алекса Дел.

Алекса е третото дете в семейството на Майкъл и Сюзан Дел. Тя има по-голям брат и сестра, Закари и Жулиет, и по-малка сестра Кира. Израснала е в Остин, щата Тексас, където семейството притежава къща, известна с прозвището „Замъкът“.
Според профила на Алекса в LinkedIn, тя е посещавала Колумбийския университет. Днес тя е бранд и бизнес стратег.
Преди време Дел имаше връзка с генералния директор на Tinder Шон Рад, с когото се запознала в приложението Tinder, когато била на 20 години.
В профила си в Instagram Алекса често публикува свои снимки в рокли на Gucci, Dior и други модни марки.

Сега Дел е сгодена за Алшиа Харисън Рефуа, 40 г. Той е милионер, който инвестира в недвижими имоти и двамата се запознали благодарение на общи приятели, разкрива британският таблоид Daily Mail.
След едногодишна връзка двойката се сгодила в хотел „Четири сезона“ в Кона, Хавай, който е собственост на бащата на Алекса. Годежният пръстен е с 12-каратов диамант, обграден от по-малки диаманти. Смята се, че цената му е около три милиона долара.
След като обяви годежа си, Дел написа в Instagram: „Благодаря ви за добрите пожелания и поздравленията. Щастливи сме да споделим това с вас!“./blitz.bg

Коментари