Месецът на раждане на мъжа разкрива всичко за вашата връзка? Ето кои са най-грижовните мъже

Експертите в астрологията непрекъснато посочват връзката между месеца на раждане на човек и връзката му със заобикалящата среда. Това е важен инструмент, който може да разкрие личността на някого.

 Например, един от важните му практически аспекти е, че можете да използвате тази информация, за да разберете дали можете да създадете трайно партньорство с човек.

1 януари

Съпрузите, родени през януари, са решителни, надеждни, но и спонтанни.

С огромни аналитични способности те имат тенденция да станат лидери, които насърчават силата и хармонията. Той ще избегне взискателните хора. Неговият афинитет към егоизъм може лесно да бъде изоставен, ако имате достатъчно търпение.

2. февруари

Февруарските мъже са смесица от сила и безпомощност. Те наистина оценяват семейството и са способни да изкарват прехраната си, но се нуждаят от време, за да преодолеят срамежливостта си. Надеждни и директни, те имат добър вкус, обличат се добре и имат навика да не приемат съветите на други хора.

3. март

Мъжете, родени през март, са перфекционисти и интелектуалци. Въпреки че не са най-смелите, те могат да бъдат отворени за приключения. Те не харесват критиките, но успехът винаги е в ума им. Дисциплинирани по природа, те очакват същото от другите, въпреки че са наясно, че това не винаги е възможно. Те нямат проблем да не са доминиращи в отношенията, но са достатъчно надеждни, ако е необходимо.

4. април

Априлските съпрузи се характеризират като грижовни и внимателни във всички житейски въпроси. Самодоволни, задълбочени и улегнали, те се опитват да постигнат върхови постижения и често ще успеят. Ще бъдете много щастливи, ако завършите с улов като този.

5. май

Бързо вземащите решения, с лидерски умения и способни за самостоятелна работа, единственият им недостатък е, че един провал може да отнеме целия им ентусиазъм. Склонни към науката, те са търпеливи и способни да критикуват, дори да се смеят на действията си. Отзивчиви и отдадени, търсят партньори със сходни характеристики.

6. юни

Човек, роден през юни, има пълен контрол над поведението си и е много своеволен, доколкото изобщо не цени оценките на другите. Те оценяват една независима, интелигентна и харизматична жена.

 7. юли

Юлските мъже са уравновесен и упорити. Въпреки че са в състояние да забележат дори намеци за нечестност, те все пак могат да станат жертви на собственото си лекомислие. Тъй като те често се нуждаят от допълнителна подкрепа, за да видят своите проекти за своите цели, те търсят жени, които могат да им дадат чувство за безопасност.

8. август

Страхотни с децата и отличните готвачи, тези мъже могат да бъдат чудесни родители и идеални съпрузи. Водени от справедливостта, те имат потенциала да станат лидери, но това е нещо, върху което първо трябва да работят. С отличен вкус, те имат много добра интуиция и мразят рутината.

9. септември

Септемврийските съпрузи се надяват да бъдат ментори в общността и на близките си. Те са отлични кандидати за лидери. Дискретни и тактични интелектуалци те успяват да постигнат щастие и богатство. Те също така могат да бъдат добри родители.

10. октомври

Октомврийските съпрузи обикновено се характеризират като логически и интуитивни мъже. Те са приятелски настроени, искрени и нямат трудности с дипломацията. Те не се страхуват да отделят своето време, когато става въпрос за вземане на решения и са много рационални за това, защото се грижат да не разочароват другите.

11.ноември

Мъжете, родени през ноември, могат да бъдат описани като учтиви, бдителни и съчувствени. Те са възприемащи, обичат да се срещат с хора от различни среди и са успешни в кариерата си. Те са изключително посветени на връзката си, предпочитат да бъдат моногамни и да намерят партньор за цял живот.

12. декември

Декемврийските мъже са мъже на предизвикателствата. Предпочитат да намират решение на сложен проблем, колкото е възможно по-скоро, отколкото да го сметат под килима. Те правят това бързо, защото не изпитват липса на ангажираност и творчество. Те обичат да водят вълнуващ живот, защото монотонността убива ентусиазма им. Парите не са проблем, защото имат много таланти. Те обичат да се грижат за семейството си./zajenata.bg