Мъжките правила, които жените трябва непременно да знаят

На Христофор Колумб не му било необходимо някой да му посочва пътя. И ние не искаме!

Много жени ще се съгласят, че понякога мъжете е много трудно да бъдат разбрани. Поради това е важно да се научите как да говорите с тях на един и същ език.

Този списък от прости правила за справяне с противоположния пол може да е от полза всяка жена, пише AdMe.

ru.

1. По-добре е да говорите директно за това, което искате: фините намеци не вършат работа ! Дебелите намеци не вършат работа! Очевидните намеци не вършат работа! Казвайте нещата просто.

2. Когато една жена ни казва да вдигаме седалката на тоалетната чиния, тя не знае, че ние имаме право да се оплакваме от факта, че тя го сваля.

3. Не плачете – това е изнудване !

4. Всичко, което сме казали преди 6 месеца не е аргумент. Всъщност, всички коментари стават невалидни и недействителни след 7 дни.

5. Да се ​​каже „да“ или „не“ е достатъчно, за да се отговори на почти всеки въпрос.

6. Ако мислите, че сте напълнели, сигурно имате право. Само че не ни питайте за това.

7. Идвайте при нас да ви решим проблема, но само ако наистина искате да го решим. От симпатии и съчувствие, ние наистина ще го направим.

8. Всичко това може да се тълкува по два начина. Първи вариант: Вие наистина сте разстроена и ядосана. Вторият вариант, за който ние си мислим, е нещо съвсем различно.

9. Можете да ни помолите да направим нещо и да ни кажете как бихте искали да го направим. Но не искайте и двете неща в един и същ момент. Ако вече знаете отлично как се прави, просто си го напрамете сами.

10. Ако е възможно, молим ви, да казвате каквото искате да кажете, стига да е по време на рекламите или в почивката на мача.

11. На Христофор Колумб не му било необходимо някой да му посочва пътя. И ние не искаме!

12. Ние виждаме само 16 цвята. Праскова, например – е плод, а не цвят. И пъпеш също. И изобщо нямаме представа какво е цвят лилав.

13. Ако попитаме: „Какво се е случило?“ и ни отговорят „Нищо“, ние се държим така, сякаш нищо не се е случило. Отлично разбираме, че не казвате истината, но така не бива да се прави.

14. Вие задавате въпроси, не за да чуете отговора. Вие искате да чуете само това, което очаквате.

15. Когато трябва да ходим някъде заедно, повярвайте, нужни са просто някакви дрехи!

16. Не ни питайте какво мислим за тях, стига да не са екипи за футбол или за моторни състезания, или за някое друго хоби.

17. Вие наистина ли имате достатъчно дрехи?

18. И обувки, също?

19. Ние винаги сме облечени подходящо. Като за футбол!

20. Благодарим ви, че успяхте да прочетете всичко това. Ние си знаем, че ще спим на дивана тази вечер./jilo.bg