Какви могат да бъдат последствията от нередовния с*кс

Понякога сексът може да бъде усилие. Много време след първоначалната страст, която е събрала двама души, сексът вече получава друг смисъл. Разбира се, самият сексуален акт може да бъде по-приятен, но желанието за него обикновено намалява с времето.
Ако смятате, че в последно време и вие пренебрегвате секса, тогава бъдете внимателни! Съвсем нормално е да не правите секс по няколко пъти на ден или дори всеки ден с партньора си, но напълно ненормално е, ако имате дълги периоди, в които двамата не сте се отдавали на интимност.


Колкото от по-дълго време сте с половинката си, толкова по-малко секс правите. Това се нарича „привикване“ и се среща при всички двойки. Но има много причини, поради които си струва да продължите да правите секс с партньора си. Може би си мислите, че това не е толкова важно, но изследвания показват, че ако сексът в една връзка липсва, тогава недоволството се увеличава с 50 до 70 процента.
Ето и кои са другите неща, които могат да се случат, ако спрете да правите секс редовно:
1. Ще почувствате отхвърляне на човека до вас. Вие може да остане физически свързани с прегръдки и целувки, но за повечето хора сексът е най-интимния акт. Особено за мъжете сексът е чудесен начин за изразяване на любов. Любовта без секс се превръща в приятелство.
2. Вие ще станете раздразнителни един към друг. Сексът е магическата сила, която може да промени мнението на двама души, които спорят с часове, дори дни.
3. Вие ще се чувствате несигурни. Знаейки, че вашият партньор продължава да ви желае силно, вие се чувствате сигурни и имате голямо самочувствие.
4. Ще се увеличат шансовете за изневяра./zajenata.bg