Тя дори не се и помисляла, за кого точно се омъжва: 6 месеца след сватбата научи болезнената истина!

Бях омъжена само преди 6 месеца и мислех, че това ще бъдат най-щастливите дни от брака, но случайно разбрах, че всъщност нямам представа за кого се омъжвам!

Аз съм само на 29 години и бях убедена, че съм щастливо омъжена. За съпруга си се омъжих след две години връзка, а след това разбрах, че има друга жена и син. И двамата сме от Индия, но живеем във Великобритания. Всичко разбрах, когато случайно се натъкнах на имейл предназначен за него от другата жена, отправен със „Мистър и мисис“.

Веднага му казах, че съм открила и започна да плаче и ми призна, че е имал уговорен брак в Индия, но ме убеди, че жената не я обича.

Той се влюбил в мен и осъзнал, че иска да се ожени за мен. Оженихме се преди шест месеца и това набързо, само с граждански брак, поради което родителите ми бяха отчаяни.

Съпругът ми каза, че няма да каже на жена си за мен, а аз не знам какво да мисля за това, знам само, че не искам да бъда неговата тъмна тайна, така гласи въпросът на читателката, а ето как гласи отговорът на психолога и журналист, Дидие:

– Това не е брак, а началото на ада. Вашият съпруг може би наистина не обича първата си жена, но с нея ще се разведе и трудно и ситуацията все някога ще се изясни и вашият брак ще се окаже незаконен./zajenata.bg

Коментари