Изповед на 29-годишна жена: Научих, че съпругът ми има друга законна съпруга

29-годишно момиче, живеещо във Великобритания, поиска съвет за портала „Сън“, по-точно от журналиста Дидие, защото нейният съпруг има друга законна жена. Казва, че не може да го напусне.

Това е нейната история:

– Съпругът ми има две жени. Омъжих се за него, защото не можах да понеса мисълта да го напусна, но това беше много лошо за моите емоции.

 Аз съм на 29 години и ние бяхме в отношения две години преди да науча, че има съпруга и син. И двамата сме от Индия, но живеем във Великобритания. Когато открито говорех с него за тази жена, той просто се разплака. Казах му, че съм видяла имейл, наречен „господин и госпожица“ и открих всичко, казва момичето в неясната си изповед.

Тя казва, че съпругът й плаче, когато всичко това е открито и разбра, че е влязъл в брак в Индия, но я уверил, че никога не е обичал тази жена.

– Каза ми, че ме обича. Приех го, защото исках да му дам последен шанс. Оженихме се преди шест месеца и казах на семейството ми, че скоро ще имаме гражданска сватба. Родителите ми бяха съкрушени. Съпругът ми каза, че не иска аз и нашият брак да се споменава на първата му жена, но това ме притеснява. Не искам да бъда неговата грешна тайна, добавя тя.

Съветът, който получи:

Никога няма да бъдете щастливи в това лоби на ада. Съпругът ви може да не обича тази жена, но е малко вероятно този брак да бъде отменен, а по-скоро, най-вероятно вашият брак ще бъде отменен, така че няма да имате бъдеще заедно.

Коментари