Градът, който най-много ти подхожда според зодията – За Овен е Ню Йорк, за Телец е Рим, за Близнаци …

Никой не би могъл да избере къде да се роди, но на по-късен етап всеки има шанса да избере къде да живее. Ета най-подходящите градове за всяка една зодия:

Най-подходящ град за зодия Овен Нетърпеливият и вечно мислещ Овен се нуждае от космополитен град, който да е в хармония с постоянно търсещия му дух.

Поради това представителките на тази зодия могат да са сигурни, че Ню Йорк ще отговори на всичките им очаквания.Най-подходящ град за зодия Телец Рогатите телчета се славят със своите чревоугоднически навици и желанието си за финансово благоденствие.

Въпреки това, тази зодия е истински последовател на изкуството и цени високо красотата. Без съмнение Рим е градът, който може да съчетае всичко това: от вкусна кухня до културни забележителности.

Най-подходящ град за зодия Близнаци Активните и любопитни Близнаци имат нужда от град, който постоянно се променя и е в състояние да ги изненадва ежедневно. Лондон със своето забързано ежедневие ще създаде на комуникативните Близнаци идеалната обстановка, в която те няма да скучаят.

Най-подходящ град за зодия Рак Невероятно чувствителната природа на Раците винаги ще ги кара да търсят някой емоционален град. Париж със своето излъчване ще се окаже перфектното решение за ранимата натура на този знак.

Най-подходящ град за зодия Лъв Енергичните и силни лъвове имат нужда от място, на което да се чувстват спокойни. Ако е и слънчево, значи това е лъвският рай. Барселона съчетава всичко, което е важно за тази стабилна зодия.

Най-подходящ град за зодия Дева Този изключително спретнат зодиакален знак има потребност от практично местенце, на което всичко да е добре организирано. Ето защо Сидни ще успее да откъсне Девата от леко меланхоличния й свят.

Най-подходящ град за зодия Везни Аристократичната и вечно вежлива Везна си пада по всичко друго, но не и по шума на големия град. Венеция ще пасне идеално на романтичната й душевност.

Най-подходящ град за зодия Скорпион Въпреки решителността и силата, която притежават представителките на тази зодия, нека не забравяме, че тя също спада към Водните знаци, прочути със своята ранима душевност. Скорпионите имат нужда от добре уреден, но и интересен град, затова Копенхаген със своето съвършено пъстроцветие е тяхното място.Най-подходящ град за зодия Стрелец Авантюристичните Стрелци като цяло биха били най-доволни, ако не се застояват дълго на едно място. Но въпреки това, бъбривите представителки на тази зодия ще останат впечатлени от развитието и слънчевото настроение в Лисабон.

Най-подходящ град за зодия Козирог Козирозите се нуждаят от град, който е пълен с музеи, галерии и всякакви други забележителности, където жадната им за изкуство душа да може дълго да се наслаждава. Точно затова, Санкт Петербург е перфектен за тях!

Най-подходящ град за зодия Водолей Вятърничавите Водолеи обичат да грабят от живота с пълни шепи и трудно биха се задържали в малък и спокоен град. Ветровитият Чикаго може да се окаже тяхното място.

Най-подходящ град за зодия Риби Добродушните и артистични Рибки могат да са в хармония със заобикалящия ги свят, само ако се намират в близост до течаща река или друг водоем. Ако има начин това да се комбинира и с малко романтика, със сигурност няма да се колебаят дълго преди да стегнат куфарите за Амстердам./zajenata.bg