Ти да видиш! Опитна бръмчалка разкрива какво искат мъжте в леглото, когато си плащат за тази услуга. Вижте

Гуинет Монтенегро работи в сферата на проституцията 12 години. Уверена в натрупания опит, 39-годишната австралийка пусна книга за тайните на своята професия.

 

Гуинет твърди, че е преспала с 10 000 клиенти и решила да разкаже, какво в крайна сметка искат мъжете, пише New York Post.

В книгата си „Да бъдеш финансово успешна в сексиндустрията“ Монтенегро разказва, че повечето мъже не търсят в проститутките особени усещания, а просто искат да се забавляват.

За тях е важно жената да е в добро настроение по време на срещата.

Авторката твърди, че има търсене за всеки възможен вид телосложение. Много мъже се чувстват неловко с много красиви жени и затова избират за компаньонки проститутки с по-обикновена външност.
Според Монтенегро полза от своята професия може да извлече дори и 60-годишна проститутка. Тя разказва за своя позната, която започнала да практикува като компаньонка на 83 години и в продължение на четири години получавала за своите услуги по 250 лири на час.

„Мъжете не искат само секс, но и обикновено общуване. Възрастните клиенти трудно си общуват на едно ниво с жени на възрастта на дъщерите им“, разказва авторката на „Да бъдеш финансово успешна в сексиндустрията“.

Монтенегро признава, че е написала книгата си, за да сподели своя опит за финансов успех в тази не особено престижна професия. По думите ѝ, към нея се обръщат проститутки, които са отчаяни от своето материално положение.

Коментари