Влюбен американец публикува снимка на сладкото си гадже, но в кадър попадна нещо брутално! Видя се

Пренебрегването на на-малките детайли понякога може да ви излезе много солено. Американецът Мейсън Волънс е изпитал това на свой гръб. Наскоро той публикува в социалната мрежа снимката на своя приятелка, на която фигурира доста пикантен детайл. Мейсън се запознал с приятелката си Меган в бар.

Нещата между тях се развили много бързо. На втория месец от съвместния им живот влюбеният мъж решил да я запознае с майка си и двете жени си допаднали изключително много, съобщава Блиц.

Един ден майка му го помолила да потърси тениска, която някога му подарила. Решено-сторено. Мейсън помолил Меган да се снима с въпросната тениска, за да покаже на родителката си, че молбата й е изпълнена. Тъй като му се сторило, че на въпросната снимка приятелката му е много сладка, той побързал да я сподели в социалната мрежа. Фотосът събрал стотици харесвания, докато не се намесила приятелка на Мейсън, която шокирала всички с коментара си: „Аз, разбира се, подозирам, но за всеки случай ще попитам… Въжетата на стената „белезници” ли са?”.

petel.bg