Тя е на 19 години, а той е на 53 години: Планират сватба и той не е богат!

Тя вярва, че родителите й с течение на времето ще се примирят и че ще й простят.

19-годишната Михаела Мецсън от Небраска срещна своя годеник, 53-годишният Уилям, който е с 34 години по-възрастен от Интернет.

Харесва снимката и след ежедневна кореспонденция, решава да прелети близо две хиляди километра, за да я види.

Уилям живее в Канада, така че е лесно да се състои срещата

.

– Моят план е да отида да го видя, но да не казвам на майка ми къде съм. Мислех, че просто оставям съобщение, но Уилям настоя да им кажа, преди да замина, казва 19-годишната Михаела.

Родителите на Михаела помолиха да прекъснат връзката, затова взеха паспорта, за да не отидат в Канада.

Те я ​​отведоха и в психолог. Въпреки опозицията на родителите и психолога, Михаела подаде заявление за нов паспорт и замина за Канада.

Михаела и Уилям сега планират сватба.

– Когато ме посрещна на летището, ме накара да се чувствам като у дома си. Оттогава е чудесно. Той ми поиска ръката преди няколко месеца и не мога да си представя по-добър съпруг за мен, каза Михайла.

Тя вярва, че родителите й ще се съгласят и ще простят с течение на времето.

-Няколко пъти хората мислеха, че съм негова дъщеря, но гордо казвам, че той е моят годеник Тогава хората се извиняват, а на нас ни е много смешно, казва Михаела.

Въпреки че приятелите й не разбират какво общо имат двамата, Михаела казва, че и двамата обичат музика, коли и европейска кухня.

„Някои хора трудно могат да разберат връзката, когато разликата в годините е висока, но Уилям и аз сме много щастливи.“ Ние едва чакаме сватбата, каза Майкъл.

Гледайте видеоклипа:

zajenata.bg