Защо мъжете правят френска любов на жените си?

Писали сме, чели сме, гледали сме много как се поддържа интересът на мъжа. Но как се задържа този на жената? Излиза, че случаят не приключва с цветята и милите думи. Мъжете си имали тактика и тя се нарича орална любов!

 

Според проучване в САЩ, почти 68% от мъжете правели френска любов на половинките си с цел намаляване риска от изневяра. Тяхната логика била желязна – колкото повече оргазми, толкова по-малко желание за секс с друг мъж.

 А най-лесно се достига до екстаз именно чрез орални ласки.

 

Независимо доколко тези резултатите се отнасят и за нашите мъже, ние държим да изясним нещо. Категорично оргазмите са важни, но има и по-важни неща за нас и те винаги се крият в отношението. Но, както има една приказка – човек съди за другите по себе си. Или щом за вас оралната любов е първостепенна, то значи и за нас трябва да е така.

 

Не сте далече от истината, но този тип ласки са част от цялостното отношение на мъжа. А то трябва да пропито с нежност, страст, уважение, разбиране и закрила. Само така ще ви се отдадем изцяло със съзнание, тяло и сърце! Нямаме нищо против от повече терапии с език, но все пак, момчета, оргазмите си ги можем и сами…/beu.bg