Тя подлуди всички мъже по света с тялото си и разби стереотипите за манекенски пропорции. Какво ще кажете? (снимки)

Да имаш талия на оса, като едновременно си притежателка на разкошно дупе, е много трудна задача. Въпреки това, Джейлин Охеда Очоа доста добре се справя с нея.

18-годишната моделка е притежателка на огромно латиноамериканско дупе, което е обект на желанията на мъже от цял свят.Джейлин става известна благодарение на своя профил в Инстаграм.

В момента нейните последователи са над 6 милиона души. Моделката редовно се занимава с фитнес, за да поддържа своето шикозно тяло в подобаваща форма. След като става известна Очоа има няколко изяви в няколко нощни клуба в Аризона и се снима в няколко клипа.   В момента тя е професионален модел и дори има договор с престижна агенция.

Момичето е участвал в клипа на Алфредо Оливас «Tus Lagrimas». Джейлин има по-малък брат Джони, който също прохожда в модния бизнес. Нейните почитатели се чудят как тя може да има толкова тънка талия с оглед на гърдите и бедрата ѝ.

Хората, изморени от обикновените модели, които с нищо не се отличават една от друга, с любопитство разглеждат снимките на пищната красавица.

            

zajenata.bg