5 причини мъжете да харесват по-възрастни жени

Има един интересен тип мъже, които определено предпочитат компанията на по-възрастни жени. Те не тичат по млади момичета с опъната кожа, които съвсем скоро са завършили 12-ти клас. Каква е магията, която по-зрелите жени прилагат на мъжете и защо те могат да бъдат толкова интересен обект на желанията им?

Ето и 5 основни причини за това:

1. По-големите жени са по-уверени и знаят какво искат

Дали от опита или от разликата в годините, в очите на мъжа по-възрастните жени имат по-високо самочувствие за себе си и по-добра самооценка, съобщава „Ай Уомън“.

Това е толкова привлекателно за тях. Обикновено едно от първите неща, които мъжете търсят в жената, е нейното излъчване и аура на уверена и силна жена. Младите момичета са много по-сладки, но и неуверени, защото все още им предстои да намерят себе си.

2. Общуването е много по-лесно

С по-възрастна жена се общува по-лесно. С идването на зрелостта жените научават някои ценни уроци, които младостта е крила от тях, а за мъжете това може да бъде само достойно за уважение. Всеки мъж иска да има до себе си жена, която да го цени, уважава и с която да се разбира лесно.

3. Те ценят повече секса

Може и да звучи странно, но когато жената е по-голяма от мъжа, тя цени секса много повече, отколкото по време на младостта си. Осъзнатата интимност и опитът, който имат в леглото, изобщо не са за пропускане и мъжете знаят това.

4. Те знаят по-добре какво искат мъжете

Независимо дали са имали една или множество връзки преди тази, по-възрастните жени вече са се научили да разпознават сигналите на мъжете и знаят как да задоволят всяко тяхно желание. В подобна връзка не е нужно да има игрички и намеци, всичко е много по-лесно, когато дамата до теб те разбира и знае как да те направи щастлив.

5. Връзката с по-възрастна жена кара мъжа да се чувства по-специален

Разчупването на стереотипа, че мъжете се интересуват от по-млади и неопитни гаджета, вече е счупен. Винаги е много по-трудно да впечатлите дама, която вече знае много за себе си и за мъжете. Признанието, вниманието и любовта на по-зрялата жена определено могат да накарат мъжа да се чувства специален и единствен.