Какво да направиш, за да не свършваш бързо?

Най-големият бич за самочувствието на един мъж е невъзможността да задържи оргазма си и да достави максимално удоволствие на жената. Според официални данни този проблем се наблюдава при 8-10% от мъжете, но истина е, че преждевременната еякулация е далеч по-често срещано явления, отколкото си мислим.

Още от времената на нашите деди, когато едно от най-важните неща за българското семейство е била многобройната челяд, са известни методи и билки, дарявали мъжете с невероятна полова мощ. Кои са тези природни богатства, които, за разлика от днешните синтетични продукти, не само не крият рискове за здравето, а дори напротив – помагат да живеем пълноценно, чете и ще разберете!

Бабини зъби – Активните съставки на тази билка са особено благоприятни за половата система.

 Екстрактът, добит от нея, стимулира производството на лутенизиращ хормон, който от своя страна влияе пряко върху производството на тестостерон. Повишеното ниво на тестостерона пък води до повишаване на силата, мускулния растеж, удължава ерекцията и и засилва потентността. Още нашите деди са използвали този природен сексуален стимулант, за да удвоят шансовете си да се сдобият с много наследници.

Подобно на всички бабини илачи, който в началото на XX век са били пренебрегвани заради нахлуващата мода на синтетичните лекарства,така и тази чудотворна билка била забравена и не е намирала особено приложение в развиващата се градска среда. През 1985г. за нея ни напомня отново Китай. Магическите свойства на бабините зъби са описани подробно в „Справочник за китайски лекарствени растения и формули“ на доктор Хим Че Енг, издаден през 1983 г., а 2 години по-късно и в сборника „Химически състав на източните растения“ на Хсю Чен и Хонг. В този момент светът полудява по тази билка, за която нашите предци са знаели много отдавна.

Магарешки бодил – Това е другата популярна билка, която вирее в  Европа, Северна Африка, Азия, цяла България, а по-късно е пренесена в Северна Америка и Австралия. Тя е прочута в цял свят със своето благоприятно действие върху потентността и половата мощ. Освен това помага за възстановяване на силите на организма и повишава тонуса на гладката мускулатура.

Жълт кантарион – Той е един от най-мощните афродизиаци. Особено полезен е при преждевременна еякулация и действа еднаква благоприятно както на мъжете, така и на жените. Учени от цял свят дълго са изследвали свойствата на жълтия кантарион и са установили безспорните му качества. Нашите деди пък са открили, че в съчетание с бабини зъби и магарешки бодил, той е най-мощната виагра и отличен източник на енергия.

Мурсалски чай – Чудото, наречено лек за всички болежки или „Родопската виагра“, което вирее  единствено на Балканите и най-вече в Пирин и Родопите. За първи път билката е открита в Шар планина, откъдето произлиза и латинското му наименование Sideritis scardica. Освен че дава много сила, Мурсалският чай, съдържа сериозни количества калии и цинк – едни от най-важните елементи, от които зависи качеството на спермата, потентността и половата издръжливост. Има слух, който гласи, че през 60-те и 70-те години в България високопоставени членовете на Политбюро са пиели специално извлечен екстракт от Мурсалски чай, за да засилят своята потентност. Нашите прадеди пък са го наричали „Чаят на дълголетието“. Но това е само малка част от широкия аспект на действие, билката има и още десетки здравословни ползи! 

Тези уникални дарове на природата, събрани в ведно, се превръщат в истински еликсир за сила, продуктивност, увереност и сексуална активност. Знаете ли, че съществува и продукт, напълно натурален, в който са селектирани екстракти от всички тези билки? Името му е Тонус Фортис и е произведен в България, специално за нуждите на съвременния мъж, по рецепти събирани и предавани от вековете. Защо екстракти? За разлика от билковите отвари и запарките, концентрацията на полезните микроелементи в екстрактите е в пъти по-голяма и чрез него организмът усвоява най-бързо извлечените съставки.Обогатен с витаминен комплекс и екстракт от растението Гуарана, чиято историята на употребата е известна от векове в тъмната и екзотична култура на племената на Амазонка, Тонус Фортис е най-доброто средство, помагащо не само за засилване на потентността, забавянето на еякулацията, но и при редица неразположения, като: хронични възпаления на черния дроб, хемороиди и фисури, проблеми с простатата, депресивни състояния, отпадналост и умора, възпаление на половите органи, стомашни киселини, нарушена сексуална активност, хормоналният дисбаланс и много други. Тонус Фортис засилва паметта и концентрацията, балансира нервната система и ви прави по-продуктивни. Особено полезен е за мъже, подложени на постоянни психическо или физическо напрежение. Тонус Фортис ви помага винаги да давате най-доброто от себе си. /beu.bg