Отчаян баща: „Хванах новата ми съпруга в леглото със сина си! Какво трябва да направя сега?

Любовните взаимоотношения често се изпълват с бурни събития и много от тях понякога действат напълно нереалистично. Такива са събитията от неудобното писмо, изпратено от шокиращ съпруг до британски таблоид.

А именно, той че хванал жена си в леглото със собствения си син и историята е следната:

– Аз съм на 44 години. Синът ми на 19, а сестра му е с две години по-малка.

 Майка им почина преди десет години. За трима от нас това беше много трудно време, но бях толкова зает да се безпокоя за децата и да печеля пари, че нямах време за скръб. Дъщеря ми винаги се държеше като ангел, но синът ми беше друга история. Знаех, че смъртта на майка му много му е повлияла, но не разбирах защо ме обвинява. Когато децата израснаха, осъзнах колко съм самотен и тръгнах към нова любов.

Имах няколко момичета междувременно и дъщеря ми беше приятелски настроена за всички. Но не и моят син. Когато ги срещнах, той едва се усмихна. По-късно ми каза, че жената е тъпа и грозна. Опитах се да не се ядосвам, защото знаех, че той е пропуснал майка си, но това ме накара да се изчервя. Тогава срещнах приятелка на моя приятел, която беше сладка и ме направи щастлив. Когато я представих на сина ми, тя ми каза, че го харесва.

Хареса дъщеря ми и аз бях много щастлив. Влюбихме се и се оженихме само след шест месеца. Заради нея се чувствах добре и най-важното беше, че обичаше децата ми.

Този уикенд бях извън къщата за работа и дъщерята беше с приятели. Синът и съпругата ми останаха сами в къщата. Аз се прибрах по-рано и отидох да се преоблека. Влязох в стаята, хванах сина и жена ми по средата на секс и тогава целият ми свят се срина. Обичам ги двамата, не знам какво да правя, бащата се пита в шокиращото си писмо./zajenata.bg