Вижте новата Мис Свят- очарователна е нали? (снимки)

Мис Свят стана мис Индия Мануши Чхилар

Новата мис Свят вече е известна. Мис Индия Мануши Чхилар бе коронована на конкурса, в който взеха участие над сто кралици на красотата.

Чаровницата е поредната красавица, която грабва короната за Индия. След Приянка Чопра и Айшвария Рай тя е третата най-известната индийка в света.

Хубавицата е студентка по медицина, занимава се с танци и живопис. Красавицата е шестата поред представителка на Индия, която печели короната. С което се изравни по позиции с Венецуела, чиято носителка на титлата, спечели короната по-миналата година.

Събитието се проведе в китайския град Саня. „Благодаря ви за доверието и подкрепата! Това беше за Индия. Това беше за всички вас“, написа Мануши в социалните мрежи.

Красавицата за пореден път прослави родината си и доказа, че едни от най-красивите жени в света са индийките. Индия открай време печели конкурсите за красота, но за разлика от Венецуела не го е превърнала в бизнес.

Мнозина са наясно, че красивите момичета от латиноамериканската държава биват погълнати от фабриките за красота, още преди да са навършили 12 години. Следват пластични операции, уроци, участия в различни тв проекти, а целта е една — победа на всяка цена. Красотата във Венецуела е издигната в култ, а семействата отглеждат момичета само и единствено с цел бизнес — колкото са по-красиви, толкова повече врати в модната индустрия ще се отворят за тях.

Що се отнася до мис България Вероника Стефанова, тя не успя да се класира в първата петорка, но за сметка на това предизвика световен фурор. Българската красавица излезе на сцената с Кристиян Костов, а видеото предизвика истински фурор в социалните мрежи. Клипът е гледан повече от милиард пъти, като единствено го превъзхожда гледането на Оскарите.

Но по всяка вероятност ще надмине дори тях и Сай./zajenata.bg