Това са най-големите недостатъци според зодията!Телец-мързеливи, Близнаци-лъжат, а Дева …

ОвенВсичко, което го прави роден лидер, затруднява сътрудничеството му. Овена иска резултати веднага, а ако няма ефект от една мирна планета, ще иска да се кара.

ТелецТелците искат да се насладят и умеят да работят, за да си осигурят лукс. Но от друга страна, са мързеливи, склонни към пороци и искат лесния път да стигнат до комфорта.

БлизнациС любопитен дух и забавни, Близнаците умеят да крият своите дейности и интереси и да водят двоен живот. Лъжата е най-големият им недостатък.

РакИзвестната чувствителност на Раците понякога прераства в пиеси и в тотална нестабилност. Те не могат сами.

ЛъвВзимат себе си много на сериозно, отмъстителни са и нямат чувство за хумор. Когато не са най-важни, изобщо не им е добре.

ДеваТактични, аналитични, но винаги виждат всичко в черно. Винаги в ума им е най-лошият възможен резултат.

2-nikoj-ne-e-sovrshen-vashite-najgolemi-maani-spored-horoskopskiot-znak-www.kafepauza.mk_

ВезниОсвен известната нерешителност, която краси всички Везни, най-лошата черта на тези иначе стабилни, скромни и приятни хора, е, че много трудно могат да стигнат до собствените си емоции. Те са огледала, които отразяват това, което другите чувстват, затова хармонията е много важна.

СкорпионНе издържа на промени и упорито върви по същия път. Има сила за това, но така унищожава собствената си възможност за щастие.

СтрелецЗащитава своите стрели, а цели точно и безмилостно. Никой не умее да наранявания толкова много както Стрелецът.

КозирогРаботохолици, винаги загрижени и обзети от изпълнение на дневен график. Ако са на отговорна позиция, използват подчинените си като носни кърпички.

ВодолейТе умеят да ви натрапят чувство на вина, както никой друг. Често носят в себе си зрънце изобретателност, което ако не израсте и узрее, ще се превърне в лудост.

РибиКогато са оставени сами със себе си, Рибите са напълно непрактични и несвързани с реалността.

Искат подкрепа, а не умеят нито да я разпознаят, нито да я приемат.Винаги искат повече.3-nikoj-ne-e-sovrshen-vashite-najgolemi-maani-spored-horoskopskiot-znak-www.kafepauza.mk_

zajenata.bg