26-годишна моделка надебеля драстично и призна: Сега съм много по-щастлива! (СНИМКИ 18+)

26-годишна австралийска красавица напълня драстично, увеличавайки размера на дрехите си от 6 до 16 и сега работи като plus size модел. Летисия Томас от Мелбърн признава, че сега се чувства много по-добре, въпреки че непрекъснато е обект на хейтърски атаки, съобщава  Daily Mail. В предаването The Morning Show близо 95-килограмовата хубавица признава, че след като напълняла, започнала да се чувства много по-щастлива. По думите й, килограмите са й помогнали отново да заобича своето тяло.

„Все още се занимавам със спорт, но не обръщам толкова голямо внимание на числата. По-рано тренирах по 3 часа на ден, сега си имам режим и отивам в залата, когато ми се прииска. Това е много важно”, споделя Томас.

Допълнителните килца обаче й носят и много негативи. Моделката се е сблъскала с множество хейтъри в мрежата, които не спират да я обиждат. Момичето казва, че има и такива, които я подкрепят и това й помага да не обръща внимание на зложелателите.

„В социалните мрежи основни се сблъсквам с негативни реакции, но има и такива, които ме разбират. Например, пълни момичета тийнейджърки. Те се оплакват, че в училище се гаврят с тях и търсят моята подкрепа”, добавя австралийката.

В момента Летисия  работи с New York Fashion Week и Sports Illustrator.

В  Инстаграм има не повече от 1000 последователи, но за сметка на това профилът й в YouTube се радва на голяма популярност./blitz.bg